Show

Komentari 125

Jacques: 'Albinin rezultat govori sam za sebe'; Houdekov tim: 'Efekti su bili jeftini i zastarjeli'

Jacques: 'Albinin rezultat govori sam za sebe'; Houdekov tim: 'Efekti su bili jeftini i zastarjeli'

Estradni menadžer Bubalo za Albinin loš rezultat optužio je HRT, no Jacques i njegov menadžer Mihovil Bek bili su otvoreniji i tvrde da treba priznati kako nije sve bilo dobro. Albininom timu zamjerili su i neke izjave

Hrvatska je posljednji put u finalu bila 2017. godine, a naš tadašnji predstavnik je bio Jacques Houdek (40), koji je s pjesmom 'My friend', izvedenom na engleskom i talijanskom jeziku završio na 13. mjestu. Iako su mnogi predviđali finale Albini Grčić (22) s 'Tick - Tockom', pa je i većina poznatih glazbenika i političara šokirana sa ispadanjem, postoji i druga strana koja vjeruje da je taj rezultat opravdan.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Njen rezultat sve govori - izjavio je rezolutno Houdek za Jutarnji list, ne ulazeći u daljnje analize, no njegovo mišljenje jasno se moglo iščitati. 

Estradni menadžer Ivica Bubalo je za Slobodnu Dalmaciju izjavio kako je za loš plasman u Rotterdamu dobrim dijelom kriv loš odnos sa susjedima te je odgovornost 'bacio' na HRT, no Houdekov tim nije na tom tragu. 

Mihovil Bek, menadžer Jacquesa i mladog Splićanina Roka Blaževića (21), slavuja koji su Hrvatsku već predstavljali na Eurosongu, ima drugačije mišljenje, a osvrnuo se i na sporne izjave Albininog tima, koje mu nisu najbolje 'sjele'.

 

Bek se na Facebooku obrušio na Albinin tim, HRT, političare i cjelokupno lobiranje, a tvrdi da Jacquesu nitko nije pomogao 2017., već su ušli u finale zahvaljujući njihovom sjajnom konceptu. 

Njegov status u cijelosti možete pročitati ovdje, a već je izazvao burne reakcije. 

Najčitaniji članci