Show

Komentari 63

Jacques objavom sve zabrinuo: 'Previše je loših stvari. Pucam'

Jacques objavom sve zabrinuo: 'Previše je loših stvari. Pucam'

Objavu je ubrzo komentiralo mnoštvo fanova uz riječi ohrabrenja, a pjevaču se javila i kolegica Ivana Kindl. 'Ne pitaj...a svijet odlazi kvragu...To je ono najgore', napisala je obeshrabreno pjevačica

Vječni pozitivac i uvijek nasmijani pjevač Jacques Houdek (39) požalio se svojim obožavateljima na Facebooku da nije najboljeg raspoloženja. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- Znate me, ja sam zaista nepopravljivi optimist, vječiti pozitivac, ali ipak... Ipak je svega lošega puno previše. S jedne strane padam, s druge pucam. Vi? - upitao je pratitelje. 

Objavu je ubrzo komentiralo mnoštvo fanova uz riječi ohrabrenja, a pjevaču se javila i kolegica Ivana Kindl. 

- Ne pitaj...a svijet odlazi kvragu...To je ono najgore - napisala je obeshrabreno pjevačica, a mnogi su joj ispod komentara pisali poruke podrške. 

Podsjetimo, Kindl je u više navrata pričala o teškoćama mentalnog zdravlja koji su je iscrpili, a otkrila je i kako se u njezin život ušuljala depresija koja ju čini ponekad potpuno bespomoćnom.

Houdek je prošle godine nakon objave pjesme 'Čudo je moguće' za IN magazin priznao da zna kako je rizična skupina kada je riječ o korona virusu.

- Zaista osjećam ogromnu empatiju s ljudima koji su izgubili svoje članove obitelji, prijatelje kao i onima koji se bore.  I sam spadam u rizičnu skupinu zbog svoje debljine, vrlo sam svjestan opasnosti i strahovito se pazim - rekao je Houdek.

Za hrpu super videa klikni OVDJE na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci