Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
133 komentara

Jacques podržao Škoru, a za sate pjevanja javila se Kolinda

Houdek smatra kako je vrijeme za nove ljude koji nisu na pozicijama zato što su željni vlasti, a otkrio je da mu se predsjednica Kolinda Grabar Kitarović javila nakon što joj je ponudio satove pjevanja

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
133 komentara

Ne da se podudaramo, nego ono, to je to. Preslikano. Moja je dužnost da dam podršku, apsolutno su nužne promjene. Mislim da su sve face imale svoju priliku, neka mi ne zamjere. Neki su imali i nekoliko prilika i svaki put ih profućkaju, rekao je pjevač Jacques Houdek (38) ususret predstojećim predsjednički izborima, za što je podršku dao Miroslavu Škori (57). Dva pjevača srela su se danas kraj Škorinog štanda za skupljanje potpisa u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jacques smatra kako je vrijeme za nove ljude koji nisu na pozicijama zato što su željni vlasti, a otkrio je da mu se predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (51) javila nakon što joj je ponudio satove pjevanja. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

- Predsjednica mi se javila na koncertu Prljavog kazališta i razmijenili smo kontakte. Razlog njezinog javljanja su bili upravo satovi pjevanja - rekao je i dodao obraćajući se Škori: 'Nadam se da tebi to ne smeta, ako ja predsjednicu podučim pjevanju. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Podsjetimo, kada je Škoro objavio predsjedničku kandidaturu, Jacques je stao uz njega.

- Dragi kolega, dok Te slušam kako se s izrazitim poštovanjem odnosiš prema ovome časnome pozivu, koji se tek spremaš osvojiti, osjećam istovremeno ponos i poniznost! Nadasve pametno, odvažno, dostojanstveno, srčano, plemenito i domoljubno. S POKRIĆEM! Čestitam Ti unaprijed - želim ti svaku sreću na ovome putu koji si odabrao; neka je zdravlja i Božjega blagoslova - poručio mu je na društvenim mrežama.

Zagreb: Prikupljanje potpisa za Miroslava Škoru, kandidata za predsjednika VIDEO: U ZAGREBU Škoro skuplja potpise: 'Želim uvesti reda i promjene u RH'

-  Ne sumnjam u potpuni uspjeh i iskreno stojim uz Tebe! Bit ću najgorljiviji navijač i podrška! Presretan sam da si odlučio učiniti dobro za našu Hrvatsku i za sve nas - ispisao si neke od najljepših stihova, a sada ćeš svojim djelovanjem, siguran sam i čvrsto vjerujem u to, ispisati novu hrvatsku povijest! HVALA TI! -  dodao je Houdek u svojoj objavi podrške. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Naši partneri pišu
Message