Obavijesti

Show

Komentari 32

Jacques 'zasvirao' na šunkici za Uskrs: Glazba može početi...

Jacques 'zasvirao' na šunkici za Uskrs: Glazba može početi...
2

Na dvjema fotografijama koje je podijelio s pratiteljima, Jacques drži šunku kao glazbeni instrument. A da je objavom uspio nasmijati obožavatelje govori niz veselih komentara ispod fotki...

Pjevač Jacques Houdek (41) je povodom blagdana Uskrsa, koji se slavi danas, s pratiteljima na društvenim mrežama podijelio novu simpatičnu objavu i ponovo ih sve dobro nasmijao. 

POGLEDAJTE VIDEO

 

Pokretanje videa ...

- Šunkica je stigla, glazba može početi! Sretan vam Uskrs, dragi moji. Uskrs je sreća, mir, ostvarenje, smisao - hvala ti, Bože, na svim blagoslovima, na daru Života u punom smislu! Radujmo se, vjerujmo, živimo jedni za druge, budimo bolji ljudi - započeo je u objavi pjevač.

- Nek' je i više zdravoga smijeha - tu je da nas liječi i kad je najteže! Uživajmo svi u osjećaju zajedništva, mira oko blagdanskog stola i samo se volimo, puno se volimo i dijelimo sve od sebe jedni drugima. Podsjetimo se i nakon blagdana da nam tako bude lijepo svakoga dana - tu smo, živimo, darovana nam je prilika da se dignemo kad padnemo, da učimo i oživimo u djelima smisao postojanja - dodao je.

Jacques ispričao najbolji vic o sebi, pa otkrio zašto je tražio da se svi šale na njegov račun
Jacques ispričao najbolji vic o sebi, pa otkrio zašto je tražio da se svi šale na njegov račun

Na dvjema fotografijama koje je podijelio s pratiteljima, Jacques drži šunku kao glazbeni instrument. A da je objavom uspio nasmijati obožavatelje govori niz veselih komentara ispod fotki.

- Sretan i blagoslovljen Uskrs - poručili su mu vjerni pratitelji. 

POGLEDAJTE I 'DOM IZ BAJKE' OBITELJI KRETZ: