Obavijesti

Show

Komentari 14

Jacquesov recept: Roko, prvo Eurosong pa tek onda matura...

Jacquesov recept: Roko, prvo Eurosong pa tek onda matura...
6

Još nisam siguran hoću li i tamo kao u Opatiji nastupiti s krilima na leđima, treba dobro razmisliti, rekao je Splićanin, a Jacques objasnio: 'Ne smijemo otkrivati detalje jer smo potpisali ugovor o povjerljivost'

VIDEO

Odlučili smo da je bolje da na Euroviziji pjevam u kombinaciji, na hrvatskom i engleskom. Za kostim još ne znam, rekao je Roko Blažević (18).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Ovogodišnji pobjednik Dore s pjesmom “The Dream” došao je u Zagreb pogledati mentora Jacquesa Houdeka (37) kako na premijeri rock-opere “Jesus Christ Superstar” glumi kralja Heroda. A pobrao je ovacije, mnogi su ga usporedili s velikim Lucianom Pavarottijem. I nisu bili zločesti komentari zbog stasa nego glasa.

- Bilo je dobro, ja sam zadovoljan, bio je bolji nego na probama - “oprao” ga je Roko.

Zadovoljan je i Jacques, a vidjelo se to i na njegovu dječački sretnom licu kad publika petominutnim aplauzom nije pustila cijeli ansambl da ode s pozornice.

- Sretan sam čim sam skinuo onu šminku, osjećam se oslobođeno. A i plašt, ima valjda deset kilograma, pa kad tome pridodamo ove koje sam ja skupio... Malo se teže krećem kazališnim daskama - priznao nam je Houdek.

Opatija: Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2019.

“Pao” je dogovor da bi učenik i mentor mogli zajedno u neki mjuzikl. Jacques ga vidi u ulozi Isusa. Onda se naglo “uozbiljio” i prisjetio obveza.

- Roko, prvo Eurosong pa onda matura - rekao je Jacques.

Jedva se popnem na drugi kat kazališta, ali dovest ću se u red
Jedva se popnem na drugi kat kazališta, ali dovest ću se u red

Uz pregršt školskih obveza maturant Roko kaže da još nema treme oko nastupa na natjecanju za pjesmu Eurovizije od 14. do 18. svibnja. “Razglednicu” iz Izraela su snimili, sad će i spot.

- Još nisam siguran hoću li i tamo kao u Opatiji nastupiti s krilima na leđima, treba dobro razmisliti - rekao je Splićanin, a Jacques objasnio:

- Ne smijemo otkrivati detalje jer smo potpisali ugovor o povjerljivost. Vjerujte da bih vam ja prvi rekao kako će biti, ali ne smijemo - dodao je.

Opatija: Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2019.

Sigurni su i kako će izvesti pjesmu, a to će biti kombinacija na hrvatskom i engleskom.

- Neće se puno razlikovati od verzije koja je bila na Dori jer inače ne bi bilo fer. Mislim da je strateški pametnije izvesti je u kombinaciji. Hvale pjesmu na hrvatskom, ali mislimo da je bolje demonstrirati prvo pjesmu, o čemu se radi, pa onda izvorni, materinji jezik. Mislim da se vraćaju zadnjih nekoliko godina i da je to dobar potez - kaže Houdek.

Opatija: Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2019.

Potom se Jacques našalio kako, bez obzira na to što u rock-operi igra s Isusom, to mu neće pomoći na Eurosongu u Svetoj Zemlji.

- Pljunuo sam na njega u predstavi, tako da... Općenito mi je sad smiješno jer se ja uvijek prekrižim i pomolim Bogu prije izlaska na pozornicu. To radim i u kazalištu, ali glumim kralja Heroda pa je čudno. Nadam se da neće krivo shvatiti - rekao nam je Jacques.

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin