Show

Komentari 13

Jada Pinkett Smith oglasila se nakon skandala na Oscarima: 'Vrijeme je za iscjeljenje...'

Jada Pinkett Smith oglasila se nakon skandala na Oscarima: 'Vrijeme je za iscjeljenje...'

Nakon što se Will Smith na društvenim mrežama ispričao Chrisu Rocku, oglasila se i njegova supruga Jada. Iako nije spomenula komičara ni dodjelu, dala je naslutiti kako će se sada posvetiti sebi i svom zdravlju

Jada Pinkett Smith (50) prekinula je šutnju nakon incidenta na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, kada je njezin suprug Will Smith (53), ošamario komičara Chrisa Rocka (57).

POGLEDAJTE VIDEO:

Na svom Instagram profilu Jada je objavila kratku poruku.

- Ovo je vrijeme za iscjeljenje i ja sam tu za to - glasila je poruka na fotografiji. 

Iako u objavi nije spomenula dodjelu, niti komičara Chrisa Rocka (57), porukom je dala naslutiti da će se posvetiti sebi i svom zdravlju.

Naime, njen suprug Will je u objavi na Instagramu rekao da je njegovo ponašanje na svečanosti dodjele nagrada bilo 'neprihvatljivo i neoprostivo' i tim putem se ispričao komičaru kojeg je udario.

- Želio bih ti se javno ispričati, Chris. Bio sam izvan sebe i pogriješio sam. - napisao je glumac.

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

Podsjetimo, Will Smith u nedjelju je, na 94. dodjeli Oscara u Los Angelesu, ustao iz gledališta i na pozornici ošamario glumca Chrisa Rocka jer se našalio na račun njegove supruge. Rock je, naime, glumicu usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Moore obrijane glave. 

Akademija filmske umjetnosti i znanosti, koja je u nedjelju podijelila Oscare u Dolby Theatreu u Los Angelesu, osudila je napad Smitha, koji je u nedjelju navečer šokirao cijeli svijet.