Show

Komentari 8

Jadranka Kosor: 'Volim Twitter, a jedan prijatelj me fotošopirao s kožnom jaknom na Harleyju...'

Jadranka Kosor: 'Volim Twitter, a jedan prijatelj me fotošopirao s kožnom jaknom na Harleyju...'

'Jedan moj pratitelj koji se bavi zgodnim montažama. Poslao mi je nekoliko varijacija s jaknom i jednu kako sjedim na nekom snažnom motoru, mislim Harley Davidsonu.

Bivša premijerka Jadranka Kosor (67) u nedavnom razgovoru za Stoy.hr otkrila je poneki detalj iz privatnog života te kako komunicira na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Izuzetno je aktivna na njima, objavljuje fotografije iz mladosti, razne modne kombinacije te jela koja kuha za sebe i majku. Istaknula je da najviše voli objavljivati na Twitteru.

- Relaksacija, zabava ali i mala politička pozornica. Pišem i objavljujem na toj mreži zbog vlastitog veselja i ne tražim razmjenu mišljenja. To je prostor slobode za svakoga. Vesele me katkada reakcije, a Twitter mi je omogućio i neka nova prijateljstva - otkrila je Jadranka.

Prati poznate i nepoznate osobe, uglavnom zbog zanimljivih stajališta, ali voli i one duhovite.  Najviše pohvala dobila je na fotki s kožnom jaknom.

-  Je, to je nova jakna, snimljena na jednom ručku! Divni su bili komentari, a najbolji je jedan moj pratitelj koji se bavi zgodnim montažama. Poslao mi je nekoliko varijacija s jaknom i jednu kako sjedim na nekom snažnom motoru, mislim Harley Davidsonu. Jako zgodno, možda to jednom objavim - ponosno će ona.

 

Najčitaniji članci