Show

Komentari 3

Jagger prodaje haljine pokojne djevojke i financirat će školarine

Jagger prodaje haljine pokojne djevojke i financirat će školarine

Haljine će se prodavati na dražbi u Christie'su od 9. lipnja do 1. srpnja, a među odjevnim predmetima naći će se i Jaggerove jakne u kojima je nastupao na koncertima Rolling Stonsea

Mick Jagger (77) od prodaje L'Wreninih haljina očekuje prikupiti 115 tisuća funti, a novcem će financirati školarinu fakulteta Central Saint Martins u Londonu, prenosi Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o 55 haljina koje je L'Wren dizajnirala, a nosila ih je sama ili su ih nosile zvijezde poput Nicole Kidman, Madonne i Naomi Campbell.

Podsjetimo, modna dizajnerica L'Wren Scott bila je dugogodišnja djevojka pjevača Micka Jaggera sve do svoje smrti 2014. godine. 

Scott i Jagger su prohodali 2001. godine, a čak dvije godine uspješno su se skrivali od medija. Tek kada su se 2003. zajedno pojavili na proslavi Jaggerova 60. rođendana, postalo je jasno da je njihova veza ozbiljna. Plesali su, navodno, čitavu noć, a nisu se nimalo obazirali na znatiželjnike.

L'Wren je bila 10 centimetara viša od Micka i često su se šalili na taj račun.

Jagger joj je jednom prilikom zahvalio što ne nosi cipele s visokim potpeticama.

Inače, Mick Jagger navodno je pucao od ponosa na svaki uspjeh u njezinoj karijeri, a ona je njega pratila na koncertima The Rolling Stonesa kad god je mogla.

Haljine će se prodavati na dražbi u Christie'su  u periodu od 9. lipnja do 1. srpnja. Među predmetima na dražbi naći će se i Jaggerove jakne u kojima je nastupao na koncertima Rolling Stonesa. Kolekcionarima će posebno zanimljiva biti ona koju su nazvali 'glamouflage', a roker ju je nosio na Glastonbury Festivalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tvoj rad nastavlja inspirirati generacije budućih dizajnera - napisao je u posveti pokojnoj djevojci Jagger. 

 

Najčitaniji članci