Show

Komentari 31

James Franco negira optužbe: Ne znam što sam im napravio

James Franco negira optužbe: Ne znam što sam im napravio

Glumac koji je osvojio nagradu Zlatni globus za ulogu u filmu 'The Disaster Artist' reagirao je na tvrdnje da je iskoristio i uznemiravao dvije svoje suradnice

Sve što sam čuo do sada nije točno, ali podupirem ljude koji javno žele progovoriti o zlostavljanju jer su dugo šutjeli. Ne želim umanjivati njihovu važnost. Mislim da je to dobra stvar i uz njih sam, rekao je James Franco (39) u showu Stephena Colberta.

Franca su dvije žene optužile za seksualno uznemiravanje nakon što je dobio nagradu Zlatni globus za ulogu u filmu 'The Disaster Artist'.

39th International Emmy Awards - NYC - EP

- Zašto su Jamesa Franca pustili na dodjelu nagrada? Već sam previše rekla. Još sjedi za stolom s Christianom Slaterom, I ja sam jedna od žrtava. Molim vas, nemojte me ni pitati zašto sam napustila filmsku industriju - pisala je glumica Ally Sheedy (55) na Twitteru odmah nakon što je glumac primio prestižnu nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu u filmu. 

Sheedy, najpoznatija po glumi u filmu 'The Breakfast Club', ubrzo je obrisala objave. 

Franco tvrdi da 'nema pojma što je učinio Ally Sheedy'. S glumicom je surađivao na svojoj prvoj predstavi 'The Long Shrift'. 

- Ally poštujem, a ona je svoje objave brisala. Ne mogu stvari objasniti umjesto nje - rekao je James Colbertu. 

Glumica, scenaristica i redateljica Violet Paley također je javno optužila Franca, koji je na dodjeli Zlatnog globusa nosio bedž sa sloganom pokreta protiv seksualnog zlostavljanja. 

- Baš slatki bedž. A sjećaš li se kada si mi, u autu, gurnuo glavu prema svom golom međunožju? Ili onaj put kada si pozvao moju 17-godišnju prijateljicu u svoju hotelsku sobu? Nakon što su te već uhvatili kako zoveš drugu 17-godišnjakinju kod sebe? - napisala je Violet na Twitteru. 

75th Golden Globe Awards – Photo Room – Beverly Hills

Filmašica Sarah Tither-Kaplan također ga je prozvala jer je nosio bedž koji predstavlja borbu za jednakost spolova u industriji. 

- Na bendžu je pisalo 'Vrijeme je isteklo'. A sjećaš li se kako si mi prije nekoliko tjedana rekao da moja potpuna golotinju u tvoja dva filma, za 100 dolara po danu, nije izrabljivanje jer sam potpisala ugovor. E, pa tome je vrijeme isteklo - poručila je Sarah koja je glumila u njegovim filmovima 'Actors Anonymous' i 'The Long Home'. 

Glumac i redatelj u emisiji je rekao da ne razumije što je učinio krivo, no ako je, dodaje, želi se promijeniti. 

- Ne mogu živjeti sam sa sobom ako imam nedovršenog posla. Ako sam pogriješio, ispravit ću to. Moram, jer ne znam što drugo bih mogao učiniti. Mislim da je poanta cijelog ovog pokreta da slušamo što žene imaju za riječi, a ja sam spreman slušati i promijeniti svoju perspektivu - zaključio je Franco. 

Nakon optužbi, New York Times otkazao je događaj na kojem je James, s bratom Daveom, trebao pričati o svom filmu 'The Disaster Artist'. 

- Zbog kontroverznih optužbi, više nismo zainteresirani za događaj na kojem se trebalo pričati o filmu - rekli su iz New York Timesa. 

 

 

 

Najčitaniji članci