Obavijesti

Show

Komentari 37

Jamie Dornan u ''50 nijansi sive'' - seksi Irac u ulozi života

Jamie Dornan u ''50 nijansi sive'' - seksi Irac u ulozi života
4

Oduševljen je što je dobio priliku glumiti Christiana Greya. Njegova starijeg brata Elliota zaigrat će Luke Grimes, najpoznatiji po ulozi u vampirskoj seriji “Okus krvi”

VIDEO

Nakon što je Charlie Hunnam (33) odustao od uloge u filmu “50 nijansi sive” navodeći razloge poput onih da ne želi biti novi Robert Pattinson (27)te da se želi vratiti u Englesku i biti s obitelji, producenti su se odmah bacili u potragu za novim Christianom Greyom. Nije im dugo trebalo da nađu muškarca koji je dostojan ove seksi uloge. Iskusnog sado-mazo ljubavnika glumit će Jamie Dornan (31).

Ragbi i teretana zaslužni su za njegovo dobro tijelo

Zgodni Irac se osim isklesanog tijela, seksi naglaska i lica Apolona može pohvaliti i ulogama u hit-serijama. Glumio je šerifa u seriji “Jednom davno“ te je briljirao u kriminalističkoj seriji “The Fall”, u kojoj je glumio s Gillian Anderson (45). Da su producenti i autorica erotske knjige “50 nijansi siveE. L. James dobro izabrali, govore i brojni komentari obožavatelja.

- Ti to možeš. Mislila sam zbog Charlieja Hunnama bojkotirati film, ali zbog tebe ću ga sigurno gledati - jedan je od komentara na Dornanovu Instagramu. U konkurenciji za ulogu Christiana bili su i Matt Bomer, Alexander Skarsgard, Theo James i Christian Cooke. Dakota Johnson (24), koja će u filmu utjeloviti naivnu i neiskusnu Anastasiju Steele, također je pomogla u odabiru. Mlada glumica, koja je najpoznatija po svojim slavnim roditeljima Melanie Griffith (56) i Donu Johnsonu (63) te po poljupcu s Justinom Timberlakeom (32) u filmu “Društvena mreža”, bila je očarana seksi Ircem.

- Čim je vidjela njegovu fotografiju, razvukla je veliki osmijeh. Tada smo odmah znali da je on taj - rekli su filmaši. Jamie Dornan djetinjstvo je proveo u Belfastu s roditeljima i dvije starije sestre. Imao je samo 16 godina kad mu je preminula majka. Glumac je to teško podnio te je nastojao što manje vremena provoditi u obiteljskom domu, jer ga je sve podsjećalo na nju. Tada se počeo baviti ragbijem te je bio jako uspješan. Svakodnevno je trenirao, ali na fakultetu je ipak shvatio da ga nešto vuče ka glumi. Napustio je studij te se preselio u London kako bi okušao svoju sreću.

- Roditelji su me oduvijek podržavali, a pogotovo majka. Mislim da bi danas bila ponosna na mene jer radim ono što volim - rekao je glumac koji je u Lonsonu upoznao i Keiru Knightley (28). Par se zaljubio te je njihova romansa potrajala dvije godine. Slovili su čak za jedan od najzgodnijih parova u Velikoj Britaniji. Nakon prekida glumca su povezivali i s Kate Moss (39) i Mischom Barton (27), ali on to nikad nije potvrdio. Prvu priliku da zaigra na velikom ekranu pružila mu je 2006. godine redateljica Sofia Coppola te je glumio u njezinu filmu “Marija Antoaneta“.

S Evom Mendes reklamirao je donje rublje

Nije dugo trebalo da Irca prepoznaju i modne kuće poput Calvina Kleina, Christiana Diora i Armanija. Ekipa iz Calvin Kleina prva je uočila isklesano tijelo skriveno iza uskih majica ovog naoko povučenog muškarca. Jamie je počeo reklamirati donje rublje i pozirao je s izazovnom glumicom Evom Mendes (39). Zaigrao je u još nekoliko filmova, ali pravi uspjeh očekuje tek s ulogom Christiana Greya. Glumac se i na društvenim mrežama pohvalio kako je izabran te već tjednima prima čestitke sa svih strana. Ljubavnu sreću pronašao je kraj glumice i pjevačice Amelie Warner (31), koja je nekoć hodala s Colinom Farrellom (37). Par se vjenčao u travnju ove godine, a uskoro će postati roditelji.

Nakon što su producenti otkrili tko je dobio glavne uloge, došao je red i na one sporedne. Starijeg brata promiskuitetnog Christiana glumit će Luke Grimes (29). Američki glumac najpoznatiji je po ulozi Jamesa u hit vampirskoj seriji “Okus krvi”. Ostvario je i sporednu ulogu u dramskoj seriji “Braća i sestre”, kao i u filmu “96 sati 2”. Luke je odrastao u Ohiu u vrlo religioznoj obitelji te je pohađao katoličku školu. Unatoč tome, kaže da mu neće biti neugodno snimati seksi scene.

Žalio je što nije dobio ulogu Elvisa Presleya

- Trenutačno nisam nervozan, ali vjerojatno ću biti, ako ću se morati razgolititi - rekao je glumac koji je nakon mature 2002. godine odlučio napustiti sigurnost obiteljskog doma te se zaputiti u New York. U Velikoj Jabuci Luke je upisao studij glume te je svakodnevno pohađao razne audicije. Između njih radio je u lokalnoj zalogajnici kako bi mogao platiti stanarinu. Prva velika filmska audicija koja je za njega neslavno završila bila je 2005. godine za ulogu Elvisa Presleya. Kralja rocka na kraju je zaigrao Jonathan Rhys Meyers (38), koji je za tu ulogu prikupio brojne pohvale filmskih kritičara.

- Mislim da je Jonathan ipak sličniji Elvisu. Mislim da zato nisam dobio ulogu. Žao mi je jer mislim da bi mi nakon tog filma karijera krenula nabolje - rekao je tada Luke. Glumac nije morao dugo čekati do sljedeće prilike. Godine 2006. zaigrao je u hororu “Svi dečki vole Mandy Lane“. Glumio je s Amber Heard (27), djevojkom najpoželjnijeg pirata, Johnnyja Deppa (50). Publika je napokon prepoznala zgodnoga glumca te je konačno mogao prestati čistiti stolove i posvetiti se onome što najviše voli - glumi. Nakon horora zaredala su mu se tri filma, ali oni kod kritičara nisu najbolje prošli. Kad su mu ponudili ulogu u seriji “Braća i sestre”, Luke nije dugo razmišljao te je objeručke prihvatio posao.

Snimanje erotskog filma najvjerojatnije će kasniti

Isto se dogodilo i s “Okusom krvi”. Lukeu nije samo krenulo na poslovnom planu nego mu ide i u privatnom životu. Glumac je godinu dana u sretnoj vezi s Gillian Zinser (28), najpoznatijom po ulozi Ivy u seriji “Novi klinci s Beverly Hillsa”. Prema pisanju američkih medija, početak snimanja adaptacije romana “50 nijansi sive“ odgođen je za mjesec dana zbog svih komplikacija oko izbora glavnoga glumca. Snimanje će početi 2. prosinca pa je upitan datum izlaska filma predviđen za kolovoz 2014. godine.

Zabavna i erotična knjiga “50 nijansi sive” govori o studentici književnosti Anastasiji Steele koja ide intervjuirati mladog i zgodnog poduzetnika Christiana Greya. Naivna Ana uskoro uvidi da žarko želi tog muškarca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.