Obavijesti

Show

Komentari 44

Janica Kostelić u Londonu je ljubila svog novog dečka

Janica Kostelić u Londonu je ljubila svog novog dečka
3

Bivša skijašica i nepoznati muškarac viđeni su u Zagrebu i u Munchenu. Nisu skrivali strasti, držali su se za ruke i ljubili čekajući zeleno na semaforu

VIDEO

Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić (27) zaljubila se u visokoga, markantnog dečka za kojeg neki šuškaju da nije iz Hrvatske dok neki govore da je iz Rijeke. Prve informacije o njezinoj novoj ljubavi stigle su iz Londona. Hrvatska je igrala nogometnu utakmicu protiv Engleske. Iako Janica nije bodrila hrvatsku nogometnu reprezentaciju, nekoliko dana poslije vidjeli su je kako šeće Oxford Streetom. Bila je u društvu zgodnog mladića. Par je djelovao veoma sretno i zaljubljeno, a nisu ni pokušavali skriti strasti. Tako su, čekajući zeleno na semaforu, na poznatoj londonskoj ulici izmjenjivali poljupce i hodali držeći se za ruke. Fotografije Janice i njezina novog dečka donosi magazin Story. Nakon izleta u London Janicu je novi dečko posjetio i u Zagrebu. Kako donosi časopis Arena Janica i nepoznati muškarac uživaju u delicijama zagrebačkih restorana.
Zagrljeni su prošetali Mesničkom ulicom i otišli na domaću kuhinju u restoran Stari Fijaker. Romantičnu šetnju nastavili su Ilicom. Janici nisu smetali ni znatiželjni pogledi prolaznika. Na piće poslije ručka Janica je  dečka odvela u koktel-bar Jackie Brown.
Kako Janica obožava nogomet, s novom ljubavi odlučila je prošlog tjedna otputovati u Munchen na utakmicu Bayern - Juventus. Osim Janice, nekoliko mjeseci nakon kraja njihove ljubavne veze zaljubio se i ronilac Boris Ivančić. Kako doznajemo, Boris i njegova nova djevojka, s kojom se ljetos kupao i družio u Crikvenici, žive zajedno.
Posljednjih se mjeseci Janica uglavnom družila s djevojkom brata Ivica, Elinom Arnarsdottir. Zajedno su otišle na utakmicu Hrvatska - Bjelorusija na Maksimiru, atletski miting u parku Mladost, a često ih se može vidjeti piju kave u središtu Zagreba.



JANICA NOSILA LANČIĆ I NAKON PREKIDA
Janica (27) i Boris Ivančić (25) hodali su četiri godine. Boris je diplomirani kroatist i germanist, a hobi mu je ronjenje. Prekinuli su ljetos. Janica je u rujnu još nosila lančić s roniocem koji drži skiju, koji je ljubila nakon utrka. Darovao joj ga je Borisov brat. Borisa je upoznala u Crikvenici, kamo je išla na rehabilitaciju. Na vrhuncu karijere napustila je skijanje i preselila se u Rijeku, gdje su zajedno živjeli. Ondje je otvorila kozmetički salon Fei Fei.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško