Obavijesti

Show

Komentari 158

Janica 'nestala' nakon rođenja sina, a sad se oglasila videom

Janica 'nestala' nakon rođenja sina, a sad se oglasila videom
3

Na prvi dan 2019. Janica je postala ponosna majka. Za njezinu trudnoću saznalo se krajem listopada 2018., a maleni Oskar na svijet je stigao u Petrovoj bolnici. Od tada se povukla iz javnosti...

Nakon što je bivša skijašica Janica Kostelić (38) u siječnju 2019. rodila sina Oskara (1) i dala ostavku na mjesto državne tajnice za sport, u javnosti se gotovo više i ne pojavljuje.

Vidno mršaviju Janicu su nakon duže vremena snimili sa sinom
Vidno mršaviju Janicu su nakon duže vremena snimili sa sinom

Sada se oglasila zbog bliskog prijatelja, urednika HRT-a Brune Kovačevića i snimila video na engleskom jeziku o njegovoj knjizi '365 sportskih priča'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Pozdrav svima, moje ime je Janica Kostelić. Jako sam uzbuđena što je Bruni pala na pamet ova odlična ideja da napiše dječju knjigu o velikim sportašima diljem svijeta. Priče su jako inspirativne, nadam se da knjigu neće čitati samo djeca jer sam uvjerena da svi mogu naći priču koja im je inspirativna i da će promijeniti neke stvari u svom životu, za što nisu ranije imali hrabrosti. Pročitajte knjigu i uživajte u njoj - poručila je najbolja hrvatska skijašica. 

Pored videa napisano je da se o njoj i njenom legendarnom laufu bez štapa može pročitati u knjizi 'Zima'. Kovačević je od prvih dana bio svjedok najvećih uspjeha nje i brata Ivice Kostelića, a o njima je snimio i dokumentarni film 'Gnothi Seauton' ('Upoznaj sebe)'.

Podsjetimo, na prvi dan 2019. godine Janica je postala ponosna majka. Za njezinu trudnoću saznalo se krajem listopada 2018., a maleni Oskar na svijet je stigao u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Od tada se povukla iz javnosti.

-  Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi - rekla je u razgovoru za HRT u ožujku.