Obavijesti

Show

Komentari 144

'Janica rodila divnog dječaka, on je njezin najveći pehar ikad'

'Janica rodila divnog dječaka, on je njezin najveći pehar ikad'
2

Skijaška heroina Janica Kostelić (36) rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici prvorođenca Oskara. Nikad nije skrivala koliko obožava djecu i kako priželjkuje jednog dana osnovati obitelj

VIDEO

Dr. sc. Mihajlo Strelec, liječnik koji je porodio Janicu, potvrdio nam je kako je sve prošlo u najboljem redu te kako su i majka i dijete dobro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

- Oskar ima 2750 grama. Sve je prošlo dobro. Na svijet nam je došao jedan zdrav dječak. Na porođaju nije bio nitko od obitelji jer kad je carski rez, ne smije biti nitko unutra. Doduše, netko je čekao, ali taj netko nije bio dio obitelji Kostelić - rekao je. Kako neslužbeno doznajemo, Janica je ležala u bolnici više od mjesec dana budući da joj je prijetila mogućnost preuranjenog porođaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Problemi sa štitnjačom nisu previše utjecali na njeno zdravstveno stanje. Bila je strpljiva, hrabra i u potpunosti posvećena trudnoći.
Kako doznajemo, cijenjeni prof. dr. sc. Šimunić joj je velika podrška i uz pomoć doktora Vrčića joj je vodio trudnoću. S velikom srećom u glasu javio nam se Janičin brat Ivica (39).

Presretni Ivica: Ponosni sam ujak. Janica je 'supermama'
Presretni Ivica: Ponosni sam ujak. Janica je 'supermama'

- Sve je u redu prošlo. Na vožnji sam s biciklom, pa ne znam sve detalje, ali znam da je sve baš kako treba biti - rekao je. Presretna je bila i medicinska sestra, koja kaže da joj je čast što je Janica rodila baš u njenoj smjeni.

- Rodila je divnog dječaka. Porođaj je trajao oko sat vremena i prošao je u redu. Mislim da je ovo njezin najveći pehar i da je sad zapravo kompletna - ispričala nam je. Iako se nagađalo da će roditi za svoj rođendan, 5. siječnja, rodila je nekoliko dana ranije. Da će ovo dijete donijeti dodatno veselje u kuću Kostelićevih, potvrdio nam je i Janičin otac Ante Kostelić.

- Ima našu apsolutnu potporu u svemu što radi. Uvijek ju je i imala. Zaista smo presretni što ćemo dobili treće unuče - objasnio je svojevremeno Ante. Tijekom trudnoće tvrdila je da sve prolazi u najboljem redu i kako se veseli što će se njeno dijete moći družiti s malenim Leonom i Ivanom, sinovima njenog brata Ivice i njegove supruge Elin.

Ivica Kostelić: 'Janica je rodila sina, porođaj je prošao dobro...'
Ivica Kostelić: 'Janica je rodila sina, porođaj je prošao dobro...'

- Nema tog lošeg dana ili raspoloženja koje oni ne mogu popraviti. Meni je dovoljan samo jedan pogled na Ivana da se satima smijem i uživam. Ivanovo rođenje uvelike je promijenilo cijelu obitelj. Isto tako, predivno je gledati Ivicu kako uživa u svom djetetu, koliko je ljubavi u njemu. Prije smo slušali, poput mnogih, koliko dijete može promijeniti osobu i pružiti ljubavi, a sad i sami to osjećamo - pojasnila je Janica.

Odlično se slaže s Ivičinom suprugom Elin, a dodatno su se zbližile kad je rodila. Nakon što je objavila da je trudna, Janica je dirnula javnost pokazavši majčinske osjećaje koji su se u njoj probudili. Na njenom se licu mogla vidjeti neopisiva sreća zbog dolaska prinove. Njeni obožavatelji odmah su počeli govoriti da će biti izvrsna majka.

- Dijete je došlo u najbolju obitelj. Bave se sportom, iza njih nema nekakvih skandala kojih će se trebati sramiti - bio je jedan od komentara.

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport ostala je na svojoj funkciji, a kako je rekla, smanjit će poslove i raditi onoliko koliko joj okolnosti budu dopuštale. Unatoč visokom stupnju trudnoće nije bila tipična trudnica. Pojavljivala se u javnosti, sudjelovala i u svečanom programu povodom 100 godina Ski kluba Zagreb. Zablistala je na domjenku, a mnoge je začudilo što je nosila štikle.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije