Show

Komentari 2

Janice iz 'Prijatelja' reagirala je na memoare Matthewa Perryja

Janice iz 'Prijatelja' reagirala je na memoare Matthewa Perryja

Nije znala da se glumac borio s raznim ovisnostima, u vrijeme dok je serija bila na vrhuncu slave. No, Perry je u to vrijeme imao ozbiljnih problema

Zvijezda serije 'Prijatelji', Maggie Wheeler (61), rekla je da su memoari Matthewa Perryja (53) bili tužni i previše teški za čitanje. Glumica koje se sjećamo po nezaboravnoj ulozi njegove djevojke Janice, s prepoznatljivo iritantnim smijehom, u to vrijeme nije shvaćala u kojim je on bio problemima.

POGLEDAJTE VIDEO:

U knjizi 'Friends, Lovers and the Big Terrible Thing', Perry je otkrio da je prije nekoliko godina gotovo umro, jer mu je debelo crijevo puklo od prekomjerne upotrebe opioida. Tada je imao 49 godina. Naime, proveo je dva tjedna u komi, pet mjeseci u bolnici te je devet mjeseci morao koristiti vrećicu za kolostomiju. Glumac je također otkrio da je u jednom trenutku popio 55 tableta Vicodina i litru votke samo kako bi izdržao dan. Nakon toga je potrošio nešto više od 8 milijuna eura, pokušavajući se skunuti s ovisnosti.

- Mislim da je obavio ogroman posao i da je stvarno preživio nezamislivo. Ponosna sam na njega, sretna što je ovdje i mislim da je hrabro to što je napisao knjigu o svemu tome, koja sada pomaže ljudima u sličnim situacijama - izjavila je Maggie, piše Page Six.

Istaknula je da je unatoč očitim unutarnjim borbama tijekom snimanja, on uvijek bio besprijekoran profesionalac.

- Pojavljivao se na poslu čak i kada je bio u najmračnijoj situaciji, pojavio se na poslu sa svojim humorom i talentom. Nikad nije bilo dana kada sam radila s njim na setu, a kada sam se osjećala nesigurno oko toga kako će on sudjelovati u procesu. Bio je na 100 posto, čak i kada se borio - dodala je glumica.

 

Najčitaniji članci