Show

Komentari 37

Janjić nakon kaznene prijave odmara u zagrljaju supruga

Janjić nakon kaznene prijave odmara u zagrljaju supruga

Glumica je lijepe i sunčane dane iskoristila za uživanje sa suprugom. Ležala je na klupici sa svojim Nenadom, a prijavu nije komentirala. Kao znak podrške, Veljača joj je u komentarima ostavila srce

Nataša Janjić Medančić (39) uživa na suncu s glavom u suprugovom krilu i očito je nastavila dalje sa svojim životom nakon kaznene prijave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Objavila je fotografiju na Instagramu uz hashtag 'ovako se može' gdje leži u suprugovom zagrljaju.

- Jedna klupa, tiha luka - napisala je glumica ispod slike, a Jelena Veljača je u komentare zalijepila srca kao podršku glumici.

Podsjetimo, Nataša i Jelena nedavno su se našle u problemima zbog govora mržnje. Protiv nje i osnivačice građanske inicijative #spasime Jelene Veljače gotovo 200 socijalnih radnika i srodnih stručnjaka podnijelo je kaznenu prijavu zbog komentara na društvenim mrežama koje potiču na nasilje i mržnju prema socijalnim radnicima. Prijavu je podržala i Hrvatska komora socijalnih radnika. 

Nataša se ispričala zbog neprimjerenih komentara u objavi na Facebooku.

- Ovim putem želim se ispričati što sam svoju ogorčenost i prestravljenost slučajem djevojčice Nikoll u privatnoj i vrlo općenitoj prepisci s Jelenom Veljačom obojala neprimjerenim rječnikom i neodređenim, ali dramatičnim optužbama - napisala je.

Najčitaniji članci