Obavijesti

Show

Komentari 10

Janjić nakon trudnoće: 'Uz sve izgovore, počela sam trenirati'

Janjić nakon trudnoće: 'Uz sve izgovore, počela sam trenirati'
1

Glumica je na društvenim mrežama podijelila s pratiteljima kako je u posljednje dvije godine dobila na kilaži, a izgubila na snazi. Sada je odlučno krenula dalje i odlučila se za promjene

VIDEO

Glumica Nataša Janjić Medančić (38) i njezin suprug Nenad Medančić (36) prije dva mjeseca dobili su kćerkicu Kaju. Par već ima sinčića Tonija (1), a glumica ne skriva koliko uživa u majčinstvu. No priznaje kako su joj dvije trudnoće ipak ostavile trag. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nataša u Barceloni

Pokretanje videa...

00:11

Na društvenim mrežama objavila je svoje fotografije uz koje se osvrnula na fizički izgled. Priznaje kako je kroz posljednje dvije godine izgubila snagu i dobila na kilaži pa je odlučila napraviti promjenu. 

- Uz sve izgovore, od umora do straha, konačno sam sebi rekla 'prelomi' i odlučila započeti s treninzima kod kuće - napisala je Nataša. Pozirala je s velikom čokoladom i dodala kako se morala malo nagraditi, ali kako je ovo posljednji put te da kreće u nove pobjede.

'Bilo mi je teško što suprug nije mogao biti sa mnom na porodu'
'Bilo mi je teško što suprug nije mogao biti sa mnom na porodu'

Nakon prvog poroda Janjić je izjavila kako treba biti blag prema sebi kada je riječ o nakupljenim kilogramima.

- Deset kilograma viška jednostavno ne idu tako lako i brzo kao prije, a ne osjećam se ni dobro ni poletno...Nadam se da će vrijeme ipak učiniti svoje - rekla je glumica svojedobno.

Nakon što je rodila malenu Kaju, za Story.hr rekla je kako u njezinom domu vlada obiteljska idila, a uz to, Toni i Kaja se odlično slažu. 

-  Mislim da ni sam još nije svjestan punog značenja toga da ima sestru, ali veseli joj se očarano kao što se veseli bubamari ili leptiru - rekla je Janjić.

Inače, Nataša je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva pa je glumica rodila ranije. Uoči Valentinova podijelila je sretnu vijest i napisala na društvenim mrežama kako njoj i Nenadu u obitelj stiže prinova.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...