Show

Komentari 40

Janko imao najboljeg navijača: Gospon sin posjetio me u uredu

Janko imao najboljeg navijača: Gospon sin posjetio me u uredu

Glumac je pozirao sa sinom s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti. U prosincu 2018. ga je odveo na koncert Urbana i objavio fotografiju, a obožavatelji su mu tad pisali da je sin zgodan na oca

Glumac Janko Popović Volarić (38) vodio je show 'Ples sa zvijezdama', a nakon prikazivanja posljednje epizode na Instagramu se pohvalio da ga je na setu posjetio sin David (20).

- Ja sam na finalu ipak imao najboljeg navijača. Gospon Sin se udostojio pohoditi oca u uredu - napisao je glumac pored fotografije na kojoj pozira sa sinom s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti. U prosincu 2018. ga je odveo na koncert Urbana i objavio fotografiju, a obožavatelji su mu tad pisali da je sin zgodan na oca. 

POGLEDAJTE VIDEO:Popović Volarić glasi za jednog od najzgodnijih domaćih glumaca, pa zato nije ni čudno što je taj isti šarm naslijedio i David koji ipak nije krenuo očevim stopama. Umjesto glume, njega više zanima glazba. Iako je David Jankov jedini sin, naš glumac u medijima redovito naglašava kako bi želio imati barem još jedno dijete.

POLUGOLA LJEPOTICA: Tko je žena koja je u kupaćem kostimu prekinula finale Lige prvaka?

Najčitaniji članci