Obavijesti

Show

Komentari 14

Janko imao 'okršaj' na audiciji: Judašica (13) ga bacila na pod

Janko imao 'okršaj' na audiciji: Judašica (13) ga bacila na pod
5

Bilo je zabavno iskustvo dok nisam tresnuo na pod. Judo u prijevodu znaci 'nježan put'. Moja rebra su nježnost tog "puta" baš osjetila slijećući na tatami, našalio se član žirija Janko

VIDEO

Audicije sedme sezone showa 'Supertalent' započele su ovaj tjedan, a žiri je isti kao prošle godine. Čine ga Maja Šuput Tatarinov (39), Janko Popović Volarić (39), Davor Bilman (43) i Martina Tomčić (44). Sudeći po prvim kandidatima koji su se predstavili četveročlanom žiriju, nova sezona obećava obilje dobre zabave, jakih emocija i izvanrednih talenata.

POGLEDAJTE VIDEO PROŠLOGODIŠNJEG POBJEDNIKA:

Pokretanje videa...

01:22

Od brojnih kandidata koji su stali pred žiri, Janku će posebno ostati urezan u sjećanje Judo klub Gladijator. Naime, na inzistiranje Maje Šuput da na Janku ovi sjajni judaši pokažu par osnovnih poteza, trinaestogodišnja judašica Vedrana uspjela je Janka prebaciti preko leđa i baciti na pod.

Janku se nastup zaista svidio, osim zadnjeg dijela.

- Bilo je zabavno iskustvo dok nisam tresnuo na pod. Judo u prijevodu znaci 'nježan put'. Moja rebra su nježnost tog "puta" baš osjetila slijećući na tatami - našalio se Janko.

Judo klub Gladijatori skupina su judaša od 8 do 13 godina koji su na Supertalent došli demonstrirati osam osnovnih principa juda: poštovanje, pristojnost, iskrenost, poniznost, prijateljstvo, čast, hrabrost i samokontrolu.

Zanimljiv nastup osigurao je i natjecatelj Jovan Jeremić koji se predstavio talentom govorenja unatrag. Kako kaže, cilj mu je oboriti Guinnessov rekord, a osim što je izgovarao riječi unatraške po napucima žirija, Maja mu je zadala i malo teži zadatak – dok je ona pjevala svoju pjesmu, Jovan ju je potom recitirao unatraške.

Među prvim kandidatima koji su svoj talent predstavili žiriju i publici u studiju bilo je pjevača, plesača, plesnih skupina, glazbenika, imitatora, žonglera, a hoće li i u idućem audicijskom tjednu novi kandidati oduševiti žiri, ostaje tek za vidjeti.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'