Obavijesti

Show

Komentari 2

Janko se javio novom članu žirija u Supertalentu: 'Uživaj'

Janko se javio novom članu žirija u Supertalentu: 'Uživaj'
4

Čast mi je i zadovoljstvo biti novim članom mega popularne emisije Supertalent. Hvala Janko što si mi ustupio svoje mjesto i prepustio nevjerojatnoj ekipi. Vidimo se na jesen, napisao je Fabijan

Glumac Fabijan Pavao Medvešek (29) zamijenit će Janka Popovića Volarića (42) u novoj sezoni Supertalenta u ulozi suca. Nakon što se tim vijestima pohvalio svojim pratiteljima, javio mu se Janko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Čast mi je i zadovoljstvo biti novim članom mega popularne emisije Supertalent. Hvala Janko što si mi ustupio svoje mjesto i prepustio nevjerojatnoj ekipi. Vidimo se na jesen - napisao je Fabijan na svom Instagramu, a Janko mu je u komentarima poručio neka uživa.

Fabijan je pažnju javnosti privukao kroz brojne uloge u uspješnim televizijskim serijama i kazališnim predstavama te kao pobjednik zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Janko Popović Volarić više nije član žirija u 'Supertalentu', zamijenio ga je mladi glumac
Janko Popović Volarić više nije član žirija u 'Supertalentu', zamijenio ga je mladi glumac

Nakon što je s uspjehom svladao natjecanje u jednom zabavnom showu, sada ga u drugom čeka potpuno drugačiji i nimalo lak zadatak s druge strane pozornice jer će zajedno s iskusnim kolegama birati kandidate koji će se boriti za laskavu titulu pobjednika Supertalenta.  

- Jako se veselim ovom novom izazovu u svom životu. Pratio sam show i ranije, a kroz prošle sezone vidio sam neke lude stvari, pa mi je neizmjerno zadovoljstvo biti dio toga. Uživam u tome što radim jer mislim da je jedan od najljepših poslova gledati pretalentirane ljude kako uživo dijele svoj talent, neki od njih čak i po prvi puta, i na neki način im davati dodatni poticaj da ih to dovede još dalje - izjavio je Medvešek.

Zagreb: Glumac Fabijan Pavao Medvešek

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'