Obavijesti

Show

Jasmin Stavros i Barabe najavili senzacionalni duet

Jasmin Stavros i Barabe najavili senzacionalni duet
5

Na rasprodanom koncertu ovoga vikenda u zagrebačkom centru Green Goldu Jasmin Stavros i Barabe najavili su skorašnji duet – ‘Kraljevi zabave’

U snimanju kadrova spota za istoimenu pjesmu energičnog brzog ritma i zaraznih veselih stihova rado im se pridružila i raspojasana publika, a zauzvrat im je popularni “kralj zabave Staki” pjevao doslovno do jutra.

-I tako mi kažu da se ne skidam s bine kad se jednom popnem, pa evo, da još jednom dokažem da su jedino ti tračevi o meni istiniti, istaknuo je popularni zabavni pjevač kojemu osmijeh nije silazio s lica, zadovoljan zbog euforije na koncertu. 

Kaže kako je ovaj duet, čim ga je čuo u studiju, ponudio baš Barabama jer su oni jedina grupa mlađe generacije koja doslovno zrači pozitivnom energijom i da nastupajući na bini – doslovno rasturaju, rade pravi show gdje god se pojave.

A sve popularnije Barabe čine šestorica mladića Tomislav, Ivica, Nikola, Matej, Matija i Patrik iz okolice Zagreba s kojima smo ovom prilikom i kratko porazgovarali.

Na pitanje kakav je osjećaj biti dijelom estrade sada kad su se već ispraksirali na sceni, pjevač Tomislav odgovara: “Sve je doista odlično. Još od malih nogu s divljenjem smo gledali sve te zvijezde naše glazbene scene, a danas smo u situaciji da s istim tim zvijezdama dijelimo pozornicu”.

- Jeste li Vi Barabe, bend Barabe ili tamburaški sastav Barabe?

Ivica: I jedno, i drugo i treće je točno, ali nama je najdraže samo - Barabe!

- Smatrate li da ste uspjeli?

Matej: Hm, rekao bih da smo ostvarili jedan manji dio naših planova.

- Hoćete li i Vi krenuti linijom manjeg otpora pa se umjesto zabavnjaka prebaciti na ‘cajke’ kao mnoge Vaše kolege?

Nikola: Haha, ne ne. Barabe su bend koji ima svoju glazbenu reputaciju modernog pop-rock-tamburaškog sastava, i tome ćemo ostati vjerni.

- Koga smatrate konkurencijom i zašto?

Patrik: Svaka konkurencija je zdrava I vrlo motivirajuća. Prema tome, ne gledamo na ‘konkurenciju’ prijetećim pogledom već na jedan pozitivan način. Konkurencija u ovom poslu su nam naravno izvođači i bendovi sličnog profila. Trudimo se uvijek biti vrlo realni, a to nas sve zajedno upravo čini boljima da se svi zajedno više trudimo

- Iz Vašeg kraja oko Jaske i Gorice dolazi dosta bendova i pjevača sličnog glazbenog profila. Kako gledate jedni na druge i u kakvim ste međusobnim odnosima?

Matija: Zapravo smo s većinom kolega u iznimno dobrim i prijateljskim odnosima. Budući da smo mlađi od svih izvođača iz naših krajeva, uvijek rado poslušamo savjete starijih kolega. I naglasio bih da se zapravo međusobno “tjeramo” na još predaniji i mukotrpniji rad, prema tome, dobro je da nas ima tako puno.

- Osjećate li se možda zapostavljenima ili smatrate da Vas netko koči zato što ste na početku karijere? Imate li kakvih prepreka koje želite što prije preskočiti?

Tomislav: Iskreno, zasad sve ide po planu i programu, tako da ne bih mogao reći da se osjećamo zapostavljenima. Naravno, raznih prepreka uvijek ima, ali mi ih ne smatramo preprekama, već izazovima s kojima smo se spremni suočiti i pokušati ih na najbolji mogući način savladati. Do sada smo ostvarili sve što smo zacrtali, a tako će, vjerujte nam, biti i dalje.

- Do koje granice ste spremni eksploatirati svoj privatni život radi medijske popularnosti?

Nikola: Mislim da govorim i u svoje, ali i u ime svih Baraba kad kažem da bismo svoj privatni život htjeli sačuvati za sebe. Smatram da je to vrlo važno odvojiti od javnosti. Zasad uspijevamo u tome, nadam se da će tako i ostati. Na pozornici sam ja zločesti Nikola koji bubnja sve u 16, ali privatno sam Nikola s istim starim prijateljima, našim druženjima… A i naše djevojke vole da se ne zna tko su one i da nas imaju samo za sebe (smijeh)

- Koja vam je kratkoročna, a koja dugoročna neostvarena poslovna ambicija?

Ivica: Mi smo vrlo realni i ne zanosimo se mimo zdravog razuma. Kratkoročna ambicija nam je ulazak na ovogodišnji CMC festival, a dugoročna ambicija nam je odlazak na turneju po Sjevernoj Americi ili Australiji, vjerojatno na jesen ili krajem godine.

- Što je Barabama ”slaba točka”?

Matej: Žene! Barabe vole lijepe i pametne žene. Uostalom, zato smo im i posvetili našu pjesmu “Žene su zakon”. Žene, volimo Vas!

- Smatrate li da cilj opravdava sredstvo i dokle ste spremni ići kako biste ostvarili željeni uspjeh?

Patrik: Mislimo da makijavelizam nije doktrina kojom bi se Barabe trebale voditi.

Matija: Mi smo sav svoj uspjeh izgradili na našem radu, predanosti, upornosti, ulaganju i žrtvovanju te vjerujemo da je to pravi put i za nastavak naše karijere. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama
Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu