Show

Komentari 27

Javila se i Anezi zbog 'bojkota': Ne brinem se ja za Kedžu, on će ići na Euroviziju, neka se prijavi

Javila se i Anezi zbog 'bojkota': Ne brinem se ja za Kedžu, on će ići na Euroviziju, neka se prijavi

Tenor Max Hozić pokrenuo je incijativu kojom potiče hrvatske glazbenike da se iduće godine ne prijave na Doru. Mnogi domaći glazbenici slažu se s njegovim mišljenjem...

Poput mnogih glazbenika, i Alena Nezirović Anezi (33) komentirala je odluku HRT-a da Damir Kedžo (33) iduće godine ne predstavlja Hrvatsku na Euroviziji.

- Presmiješno mi je što nekim ljudima i dalje nije jasno kako stvari stoje na hrvatskom glazbenom tržištu - najprije je rekla Alena.

POGLEDAJTE VIDEO: Damir Kedžo reagira na pjesme Eurovizije

I ona je stala u obranu pjevača, koji nas je s pjesmom 'Divlji vjetre' trebao predstaviti u Rotterdamu.

- Ne brinem se ja za Kedžu, ići će on na Euroviziju sljedeće ili neke druge godine. Samo neka se opet prijavi i ne mijenja pobjednički tim. A ovo je sve ionako marketinški plus za njega i replay njegove pjesme - kaže pjevačica. Dodala je kako njezinu objavu tko nije shvatio, nije ni trebao.

Tenor Max Hozić (41) pokrenuo je inicijativu kojom potiče hrvatske glazbenike da se iduće godine ne prijave na Doru.

- Pozivam sve pjevače da se ne prijave na Doru. Neka se samo Kedžo prijavi. Fer je fer - napisao je Max, a njegovu objavu podijelile su i drugi glazbenici.

Pop pjevačica Alex Ognjena (36) istog je mišljenja kao i Max.

- Max Hozić započeo je inicijativu podrške Damiru Kedži kojoj se pridružujem. Pozivam kolege da postupe jednako - napisala je Alex. 

POGLEDAJTE ŠTO JE DAMIR KEDŽO REKAO ZA SVOJE NESUĐENE KONKURENTE NA EUROSONGU: 

Najčitaniji članci