Obavijesti

Show

Komentari 106

Jedva čekam svadbu, a čim mi noga ozdravi radit ćemo bebu

Jedva čekam svadbu, a čim mi noga ozdravi radit ćemo bebu
21

Zbog mene je napravio i impresivnu garderobu od 55 kvadrata, ispričala je Maja koja će se uskoro preseliti u Nenadov stan u centru grada. Međutim, svoj stan od 165 kvadrata neće prodati

VIDEO

Svečano obećajem da idemo raditi bebu čim mi noga ozdravi. Da se mene pita, sad bih postala majka, rekla je pjevačica Maja Šuput (39) za Gloriju. Kada bude rodila, kaže, neće pauzirati karijeru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

- Nenad i ja smo se već dogovorili da ću ja pjevati, a on će me s bebom pratiti na putovanjima. Neki prijatelji su mi savjetovali da angažiram dvije dadilje. Ja bih staru i ružnu, a Nenad je rekao da to ne dolazi u obzir jer moramo paziti na imidž - ispričala je Maja.

Početkom godine, Maja se zaručila s biznismenom Nenadom Tatarinovim (35). Međutim, Nenad je i prije toga planirao zaprositi pjevačicu. 

- Večerali smo pod vedrim nebom na 64. katu luksuznog hotela u Bangkoku, a Nenad je još u Zagrebu sve isplanirao: rasvjetu u trenutku kad me bude prosio, golemi buket, šampanjac... Nedaleko od nas netko je drugi prosio djevojku i ja sam u tom trenutku rekla 'Bože, kakav idiot. Pa tko normalan prosi djevojku pred 300 ljudi?' - rekla je za Gloriju te nastavila: 

- Nenad je problijedio, rekao da mora do toaleta i u tom trenutku sve otkazao. Za to sam saznala tek šest dana kasnije kad me ponovno zaprosio na Maldivima.

Inače, u trenutku kad je pristala udati se za njega, bila je u, kako ona kaže, najgorem izdanju. Bosa, u najružnijoj haljini i s neopranom kosom. Prsten koji je Maja dobila imao je tri dijamanta, ali je dva puta puknuo.

- Nije mi jasno kako jer kunem se da nisam ništa krivo radila. Od ljeta sam bez zaručničkog prstena i sad već pet tjedana čekam da iz Italije dođe novi. Mislim da ću prije dobiti vjenčani - našalila se Maja. 

Par se htio vjenčati već ove godine, ali ona nije imala niti jednu slobodnu subotu.

- Jedva čekam da se udam, a i Nenad više ne želi slušati kako mu govorim da nemam vremena. Uzeo je stvar u svoje ruke i počeo dogovarati svadbu tako da više nemam izgovora. Pripreme su krenule i sigurno se udajem iduće godine, nadam se do jeseni - kaže pjevačica te naglašava da će to biti tulum desetljeća. 

Ipak, neće raditi veliku svadbu jer, kaže, morala bi zvati pola države. 

- Prvotni plan bio je da se vjenčamo u Turskoj, ali smo odustali zbog logistike i nedostatka vremena. Bit će, stoga, u Hrvatskoj i mislim da će trajati nekoliko dana - opisala je. Kako je sama rekla, ne pada joj na pamet pjevati na svojoj svadbi, a što se tiče prezimena, neće uzeti Nenadovo već će ga samo dodati nakon svoga. 

Zagreb: Maja Šuput plijenila pažnju svjetlucavim Moschino outfitom na štakama

Nakon što je na rođendanskoj zabavi slomila nogu i dobila gips, najveća podrška joj je upravo zaručnik.

- U 20 dana sam morala nastupiti u 11 gradova, a nisam se bila u stanju ni oprati. Zaručnik me kupao i vozio - rekla je Maja koja će se uskoro preseliti u Nenadov stan u širem središtu grada. 

- Nedavno me iznenadio kad mi je poslao fotografiju sa zvoncem na kojem su ugravirana oba prezimena. Zbog mene je napravio i impresivnu garderobu od 55 kvadrata - ispričala je. Međutim, iako se seli, svoj stan od 165 kvadrata neće prodati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pusa svima, zurim na @supertalenthr 📺 gledamo se veceras u live emisiji 👋👋

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pjevačicu na društvenim mrežama prati 330 tisuća ljudi, a kad god joj netko nešto ružno napiše, blokira ga. 

- To mi je kao da nekog ugostim u svom domu, a on mi počne prigovarati zbog prašine u stanu - kaže. 

Prije mjesec i pol, preminuo je Majin otac, estradni menadžer Boris Šuput. Vijest je čula nakon gaže u Dubrovniku, a nakon toga 12 dana nije izlazila iz stana. Kad je ponovno zapjevala na pozornici, kaže, preporodila se jer ju je rad vratio u normalu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu