Obavijesti

Show

Komentari 24

Jelena će darovati stanice za zakladu Ane Rukavine

Jelena će darovati stanice za zakladu Ane Rukavine
5

Jelena je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici nekoliko sati nakon što je dobila trudove. Suprug Kristijan je bio uz nju iščekujući njihovo prvo dijete

VIDEO

Jelena Perčin (28) rodila je prirodnim putem u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Ona i suprug Kristijan Babić djevojčicu dugu 51 centimentar i tešku 3100 grama nazvali su Lota.
Budući da nije bilo mjesta u privatnim apartmanima u rodilištu, glumicu su smjestili na odjel na kojem leže žene koje su rodile carskim rezom. Za razliku do običnih soba u bolnici, u apartmanima je beba stalno uz majku što je Jelena željala. 
- Mama i beba su dobro. Malena Lota cijelo je vrijeme uz nju - doznali smo iz bolnice.  Jelena nije željela roditi carskim rezom niti da porođaj bude u vodi. Prije porođaja informirala se o čuvanju matičnih stanica iz pupkovine. Neće ih čuvati za svoje dijete nego će ih donirati banci krvi iz pupkovine u Zakladi “Ana Rukavina”, povjerila se prijateljicama. Jelena nije željela da suprug bude uz nju dok rađa jer, kako je rekla, morala bi motriti na to kako će on sve proživjeti.
- Jako sam uzbuđen i sretan. Jelena je rodila bez epiduralne anestezije, koja bi joj smanjila bolove. Bila je jako hrabra - rekao nam je Kristijan. Njegova supruga nije čitala knjige o trudnoći. Govorila je da ne osjeća nikakav strah od kupanja i hranjena Lote.  Kristijan i Jelena vjenčali su se lani u prosincu na intimnoj ceremoniji. Planirali su to učiniti nekoliko mjeseci ranije, ali je nedugo prije svadbe brutalno ubijena Jelenina prijateljica Ivana Hodak, koja joj je trebala biti kuma.

ZATRUDNJELA JE DRUGI PUT U GODINU DANA
Daria Knez (31) u četvrtom je mjesecu trudnoće. Kaže da još ne zna kojeg će spola biti beba.
- Prva tri mjeseca imala sam mučnine, ali nisam imala nikakve prohtjeve - kazala je. Prije sedam mjeseci rodila je kćer Ninu.


OSTALA TRUDNA DOK JE GLUMILA TRUDNICU
Daria Lorenci (33) u osmom je mjesecu trudnoće. Nosi curicu i dečka. Zatrudnjela je dok je glumila trudnicu u filmu “Neka ostane među nama”. Sačuvat će pupkovinu. Pohrana matičnih stanica stajat će je oko 30.000 kuna.

MIRNA SE NE MOŽE ODLUČITI O IMENU
Još nemamo ime. Kad ga vidimo, tad ćemo odlučiti. Zasad ga zovemo  beba, veselo nam je rekla voditeljica vremenske progonoze na Novoj TV Mirna Valentić. Ona će roditi u lipnju. Želi roditi prirodnim putem.

IVANA MORA MIROVATI CIJELU TRUDNOĆU
Pjevačica Ivana Banfić u devetom je mjesecu trudnoće. Zadnje dane prije porođaja provodi u svojem domu u Velikoj Gorici. Kaže da često “visi” na internetu jer tamo pronalazi pravo malo blago informacija o bebama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu