Obavijesti

Show

Komentari 8

Jelena Đoković: 'Trpim kritike kad ne koristim šminku i štikle'

Jelena Đoković: 'Trpim kritike kad ne koristim šminku i štikle'
5

Svjesna sam da kao supruga popularnog sportaša mogu biti zanimljiva žutom tisku pa se iz tog razloga trudim ne davati mnogo povoda za naslove, rekla je

VIDEO

Supruga srpskog tenisača Novaka Đokovića (32), Jelena Đoković (33), priznala je s kakvim se komentarima susreće kao javna osoba. Otkrila je da joj posljednjih godina nedostaje privatnosti, ali i da je, unatoč medijskoj pozornosti, uspjela ostati svoja.

GES / Sports General / Laureus World Sports Awards 2019 18.02.2019

- Kad si mlad, sviđaju ti se svjetla reflektora i pozornost jer ti iskustvo u početku ne daje naslutiti da to može donijeti i neke poteškoće. Gledamo u javne osobe i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali, kako vrijeme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kojem izdanju, raditi ono što vas je volja - rekla je za Vesti online.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

- Trudim se oduprijeti svim tim zadanim formama, biti svoja, i da Novak bude svoj. Nekad zbog toga trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvijek u štiklama, ali sam odlučila da, između onog kako ja sebe vidim i volim i kako to javnost očekuje, biram ne razočarati ono što jesam - dodala je.

Laureus World Sports Awards

Naglasila je kako uspješno balansira između uloge uspješne poslovne žene s jedne strane i posvećene majke, supruge i domaćice s druge strane.

Đoković sa suprugom i klapom zapjevao Olivera na Korčuli
Đoković sa suprugom i klapom zapjevao Olivera na Korčuli

- Zašto jedna uloga mora isključivati drugu? Smatram da su obje uloge veoma važne u ženinom životu. Obitelji ću uvijek biti posvećena do posljednjeg atoma energije, ali imam i veoma jasnu listu prioriteta kad je riječ o poslovnim obvezama. I Novakova i moja majka su radile i brinule o obitelji pa vjerujem da takav uzor trebaju imati i naša djeca. Samo radom možemo doći do svojih ciljeva - ispričala je.

2018 Wimbledon Champions Dinner - Guildhall London

Na pitanje kako joj polazi za rukom da bude pošteđena određenih naslova u medijima, odgovorila je: 'Vrijeme u kojem živimo, s razvojem tehnologija i društvenih mreža, pridonijelo je da je život javnih osoba dostupan u svakom trenutku. Svjesna sam da kao supruga popularnog sportaša mogu biti zanimljiva žutom tisku pa se iz tog razloga trudim ne davati mnogo povoda za naslove'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu