Obavijesti

Show

Komentari 45

Jelena ima opaki plan: Izbacit ću Kristinu i tjerati je da kuha!

Jelena ima opaki plan: Izbacit ću Kristinu i tjerati je da kuha!
24

Žare i Radovan smjestili su Jeleni. U pismo kojeg su dobili od plemena Sibu dodali su izmišljeni dio u kojem piše da će ona odlučiti tko će sljedeći ispasti iz plemena

VIDEO

Nikola se požalio djevojkama kako ga je Kristina silno razočarala i zaključio da mu nije jasno kako može biti tako dvolična.

- Između mene i Kristine stvari više nikad neće biti iste - rekao je.

No nakon što je dobio njezino pismo, koje je napisala u Sebastianov dnevnik, neke stvari su mu postale jasnije. Pročitao je da joj nedostaje 'stari' Nikola i zaključio kako se nada da će sutra popričati s njom i ponovno biti u dobrim odnosima.

Sebastian je komentirao kako mu nije jasno što sve cure govore da bi preživjele na otoku, a nisu se dokazale tijekom 20-dnevnog boravaka u Survivoru.

Žare i Radovan smislili 'pakleni' plan za Jelenu

Članovi Velikog vijeća dobili su pismo u kojem je pisalo što se dan prije događalo u plemenu Sibu. Žare i Radovan u njega su dodali i izmišljeni dio za Jelenu. Napisali su da će ona kao prva natjecateljica koja je izbačena iz plemena odlučiti tko će sljedeći ispasti iz showa i jednog od 'odbačenih' moći vratiti u pleme.

Radovan je tijekom čitanja pisma počeo vrištati i skakati od sreće kada je pročitao dio koji je Žare izmislio.

Žare se boji kako će Jelena reagirati kad sazna da je nasamarena

Jelena im je oduševljeno otkrila da će izbaciti Kristinu, kako je planira mučiti kada dođe na otok i tjerati da kuha dok u pleme planira vratiti Ognjena. Žare se pokušao suzdržati od smijeha i zaključio da se boji kako će Jelena reagirati kad sazna da je nasamarena jer se jako razveselila izmišljenoj poruci.

Članovi Velikog vijeća vrijeme su kratili komentiranjem tko bi sljedeći trebao ispasti iz plemena. Marko je rekao kako se ponosi što je političar i zaključio da veliki broj ljudi u Survivoru ne može sagledati sebe i svoje postupke.

- Nisam mogao pretpostaviti da će djevojke glasovati za mene. Zanima me kakav je sad odnos u plemenu između žena i muškaraca - rekao je Ognjen. 

Sibu se podijelilo u dva tima, Aleks nije sudjelovala u borbi

Tijekom male borbe pleme se podijelilo u dva tima biranjem između dvobojnih kamenčića. Vođe timova su bili Nikola i Sebastian. U Nikolinom bijelom timu bili su Vlada, Martina i Ava, a u Sebastianovom crnom Milan, Kristina i Maja Lena.

Po dva člana svakog tima morala su popiti vodu iz kokosa i njome napuniti posudu koja se trebala prevrnuti i ispustiti lopticu kojom su zatim prvi morali razbiti pet pločica.

Pobijedio je bijeli tim i osvojio osobni imunitet. 

Aleks nije postala prva finalistkinja showa jer nije pogodila tko će pobijediti

Aleks je imala privilegiju da ne sudjeluje u borbi jer je kupila prednost na licitaciji. Kako bi osvojila tajni imunitet morala je pogoditi koji će tim pobjediti i tako postati prva finalistkinja Survivora. 

No to se nije ostvarilo jer je glasovala za crni tim koji je izgubio. No i dalje ima osobni imunitet koji će je štititi na plemenskom savjetu.

- Bila sam uvjerena da ćemo pobijediti: Ava je bila pravo iznenađenje, a Sebastian se precijenio - rekla je Kristina.

S njom su se složili i ostali članovi crnog tima. Maja Lena je komentirala da su svi dali sve od sebe i zaključila da ih je Ava  najviše iznenadila tijekom borbe.

Sebastian krenuo u potragu za tajnim imunitetom

- Danas sam se kladila na jači tim po mojoj procjeni. Bila sam uvjerena da će pobijediti, kladila sam se na njih. Ipak još vjerujem u kladionicu, kad dođem doma bit će listića - rekla je Aleks. 

U potragu za tajnim imunitetom otišao je Sebastian i komentirao da ga zanima što se događa na otoku odbačenih jer tamo još nije bio.

- Mislim da su Kristina i Aleks dvije lavice koje su od početka dobre, ali si isto tako nisu dobre. One su dvije moćne žene koje glume da su si dobre više nego što zaista jesu - komentirao je Sebastian.

Nakon što je uspio pronaći imunitet zaključio je da po njegovom mišljenju nijedna cura ne zaslužuje biti u finalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski