Obavijesti

Show

Komentari 8

Jelena Karleuša glumi sirenu: Zaplivala u bazenu i jedva uspjela prekriti bujne grudi...

Jelena Karleuša glumi sirenu: Zaplivala u bazenu i jedva uspjela prekriti bujne grudi...
5

Srpska pjevačica nerijetko zagolica maštu svojim golišavim objavama, ali je ovog puta sama pustila mašti na volju i odjenula se kao sirena. Snimila je video kako pliva po bazenu

Pjevačica Jelena Karleuša (42) ne srami se pokazivati svoje tijelo pa je tako opet oduševila svoje obožavatelje na društvenim mrežama s golišavim videom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Karleuša ovaj je put odjenula kostim sirene, a ne kupaći kostim, i zaplivala po bazenu. Kroz video svira pjesma "No Ordinary Love" pjevačice Sade (62), koja je u spotu te pjesme također odjevena kao morska sirena.

Karleuša u videu isprva roni, a zatim se okreće na leđa i jednom rukom prekriva gole grudi.

Samo jedan dan nakon što ga je Jelena objavila, njen kratki video uradak pregledan je više od 400.000 puta, a njezini fanovi su oduševljeni.

- Prva dama Instagrama; Raj za oči; Tko kaže da morske vile ne postoje... Ali ti si morska diva! - neki su od komplimenata.

Jedna osoba usporedila ju je s Disneyjevom malom sirenom Ariel pa prozvala pjevačicu 'Arielena'.

Karleuša zapjevala na splavu: Nestašni outfit otkrio je previše, a bodrio ju je i suprug Duško
Karleuša zapjevala na splavu: Nestašni outfit otkrio je previše, a bodrio ju je i suprug Duško

- Blago pločicama u bazenu - napisao je jedan Karleušin obožavatelj.

Drugi je komentirao da ne zna 'što je bila svrha ovog videa', ali da 'uistinu uživa', a mnogi su molili Jelenu da ukloni ruku.

Karleuša je nastavila u morskom tonu i pohvalila se naušnicama brenda Versace. Zlatne naušnice u obliku su morskih zvijezda, a Jelena je snimci naušnica dodala animiranu sirenu koja pliva.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: