Obavijesti

Show

Komentari 157

Karleuša zapjevala na splavu: Nestašni outfit otkrio je previše, a bodrio ju je i suprug Duško

Karleuša zapjevala na splavu: Nestašni outfit otkrio je previše, a bodrio ju je i suprug Duško
9

U srpskim medijima u zadnje dvije godine često se nagađalo u kakvom su odnosu poznati supružnici, pogotovo nakon što su u javnost isplivale Jelenine eksplicitne fotografije te se puno pisalo o navodnoj aferi s Vranješom

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) vratila se na pozornicu nakon duge pauze. Prvi koncert upriličila je u Makedoniji, kraj jezera Ohrid, a sada je nastupila i u Beogradu na splavu Port. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Među ostalom publikom, na nastup pjevačice stigao je i njezin suprug, nogometaš Duško Tošić (36). 

Beograd: Na nastup Jelene Karleuse na splavu Port došao je i njen suprug Duško Tošić

Naime, u srpskim medijima u zadnje dvije godine često se nagađalo u kakvom su odnosu poznati supružnici, pogotovo nakon što su u javnost isplivale Jelenine eksplicitne fotografije koje su nastale tijekom navodne seks-afere s nogometašem Ognjenom Vranješom (31).

Pjevačica je za nastup u Beogradu odabrala šljokičastu kombinaciju. Na sebi je imala haljinu s prorezima koja je naglašavala njezine bujne obline, a na glavi kaubojski šešir. 

Podsjetimo, Karleuša je jedno vrijeme demantirala sve poveznice s Ognjenom, a zatim 1. siječnja na javnoj televiziji otvorila dušu.

- Istina je to da su slike koje su plasirane, a znamo svi tko ih je poslao medijima, da su nastale bez moje dozvole i moga znanja. Moram reći da je moja obitelj zbog toga prošla kroz pakao, ja sam jako teško to podnijela. Ja sam jaka žena, mentalno sam najjača kad je najteže. Ovo je bilo baš teško - rekla je kad ju je voditelj upitao o njenim eksplicitnim fotografijama, a potom zaplakala. Zatražila je reklame kako bi se pribrala. 

- Ja se ispričavam gledateljima, i ja imam nekad žutu minutu…ili sat - našalila se kada je emisija krenula ponovno. Pojasnila je da ucjenjivana sa spomenutim fotografijama. Odnosno, da su slike objavljene jer nije pristala na ultimatum. A ultimatum je bio taj da bude s osobom s kojom nije htjela biti.

Karleuša pozirala u lateksu pa 'popeglala' fotke prije objave
Karleuša pozirala u lateksu pa 'popeglala' fotke prije objave

Voditelj emisije tada je upitao pjevačicu i o njenom odnosu sa suprugom Duškom Tošićem na što mu je ona odgovorila da su i dalje zajedno.

- Duško i ja živimo zajedno. Sve ostalo što se piše je njihova pusta želja da nam netko naudi. Živimo pod istim krovom, podižemo naše dvije kćeri i u braku smo - rekla je Jelena.

Iako se supružnici već dvije godine ne prate na društvenim mrežama, ni jedan ni drugi nisu u javnosti spominjali bilo kakav mogući raspad braka.