Show

Komentari 25

Jelena Karleuša odlazi iz žirija srpskog glazbenog natjecanja

Jelena Karleuša odlazi iz žirija srpskog glazbenog natjecanja

Nakon što se dugo pojavljivala na malim ekranima kao članica žirija glazbenog showa u Srbiji, pjevačica je sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži podijelila vijest o povlačenju sa mjesta članice žirija

Pjevačica Jelena Karleuša (43) neće se pojaviti u novoj sezoni showa 'Zvezde Granda'. Naime, nakon dugih šest godina odlučila se povući s mjesta članice žirija, a o svemu je obavijestila i svoje pratitelje na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Instagramu je ova pjevačica napisala kako je vrijeme da se, prije izlaska novog albuma, povuče iz popularnog showa te je otkrila kako je sa 'Grand produkcijom' raskinula ugovor o suradnji još krajem lipnja.

- Ovo odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uvjete da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspjeli da se dogovorimo. Tko su novi članovi i kako će natjecanje izgledati dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću- napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

Kako navode srpski mediji, ova pjevačica neće se pojaviti u popularnom showu jer se navodno nisu uspjeli dogovori oko honorara. 

Prisjetimo se, sezona ovoga popularnog showa započinje 18. rujna. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':