Obavijesti

Show

Komentari 25

Jelena Karleuša pozirala u mini badiću i jedva pokrila atribute

Jelena Karleuša pozirala u mini badiću i jedva pokrila atribute
5

Objavila je pjevačica nove fotografije na Instagramu, ovoga puta u zanimljivo okrenutom gornjem dijelu kupaćeg kostima. Obožavatelji su se po običaju oduševili njenim radom, a u komentarima je većinom hvale

Pjevačica Jelena Karleuša (42) poznata je po golišavim fotkama na Instagramu na kojima pokazuje zavidnu figuru i dizajnerske krpice. Na zadnjoj fotki odjenula je mini plavi kupaći kostim, koji je zavezala na suprotnu stranu oko grudi i time prekrila samo najvažnije dijelove. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Karlwuša pretjerala sa seksi objavama 01:20

Uz plavi bikini iskombinirala je i maramu za glavu iste boje, a u kutu fotografije bio je i detalj koji je plavim nijansama zaokružio fotografiju. 

Iako se fotkala u kombinaciji za plažu, po postojanom make-upu i namještenoj frizuri izgleda da se pjevačica nije okupala.

Jelena Karleuša fotografirala se u ljetnoj haljini koja malo toga prepušta mašti: 'Kraljica ljeta!'
Jelena Karleuša fotografirala se u ljetnoj haljini koja malo toga prepušta mašti: 'Kraljica ljeta!'

Jelenini obožavatelji jedva čekaju svaku njezinu novu objavu, a ona ih nikada ne razočara:

- Da ulovim zlatnu ribicu, sve tri želje bih na tebe potrošio - napisao joj je jedan od fanova. 

Iako često ponosno dijeli golišave fotografije, u intervjuu za srpski Kurir priznala kako ipak na svom tijelu želi napraviti neke promjene: 

-  Moja životna želja je operirati nos. Plašim se greške jer je on nasred lica. Ono što ću sigurno uraditi u narednom periodu, to su opet grudi. Velike grudi nisu sada toliko in i mislim da ću ih smanjiti. Ono što meni uvijek smeta je višak kože, kilograma, celulit, bore - rekla je.

Poznato je da Jelena sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeli mnoštvo dizajnerskih 'outfita', a u zadnje vrijeme vrlo često nosi kreacije našeg poznatog dizajnera Juraja Zigmana (37). Haljina s korzetom kompleksnog je kroja koji je uz zanimljiv rupičasti materijal dao bijeloj kratkoj haljinici posebnu dimenziju.