Show

Komentari 52

Jelena Karleuša fotografirala se u ljetnoj haljini koja malo toga prepušta mašti: 'Kraljica ljeta!'

Jelena Karleuša fotografirala se u ljetnoj haljini koja malo toga prepušta mašti: 'Kraljica ljeta!'

Na Instagramu je objavila fotografiju u dugačkoj ljetnoj haljini visokih proreza i raširenih nogu. Brzo je privukla pažnju mnogih jer je u vrlo kratkom vremenu prikupila preko 52 tisuće lajkova i stotine komentara

Pjevačica Jelena Karleuša (42) promovirala je ljetnu kreaciju poznatog brenda, a mnogima je pozornost ukrala traka koja je prekrivala međunožje. Vitke noge došle su do izražaja, ali i bujno poprsje.

POGLEDAJTE VIDEO:

S obzirom na to da je prati gotovo 2.5 milijuna ljudi, Karleušu su u komentarima obasipali komplimentima pa su je nazvali kraljicom ljeta, ali i božicom. 

- Predivna! Iz dana u dan sve bolja! Ali i kao osoba si draga, što je još i bitnije - pisala joj je jedna pratiteljica, a druga dodala: 

- Ne bi ti se ništa dogodilo da se malo pokriješ. 

Poznata po ekstravagantnim modnim kombinacijama, posebice tijekom nastupa, Jelena ljeti 'postaje dio nas', tvrde fanovi. Ističu da je ljeto i da nema druge opcije nego da nosi kupaće kostime jer je vruće, a razlika je jedino u bojama, materijalu, oblicima...

Njezini obožavatelji često viđaju Jelenine istaknute obline, a kako su stigle ljetne vrućine, i nju se sve češće na Instagramu može vidjeti kako isprobava razne varijante kupaćih kostima što njezinim obožavateljima niti najmanje ne smeta.