Show

Komentari 41

Jelena Veljača o snimanju serije s glumcem zlostavljačem: Svi su znali, prekasno je dobio otkaz...

Jelena Veljača o snimanju serije s glumcem zlostavljačem: Svi su znali, prekasno je dobio otkaz...

Glumica i scenaristica se u intervjuu raspričala o svemu, a najviše je iznenadila priznanjem kako je surađivala s glumcem koji je, kako je rekla, zlostavljao kolege i kolegice na setu

Pozvali su me na podcast o poduzetništvu pa smo se sat i pol smijali tome kako nemamo pojma kaj ja tu radim, napisala je Jelena Veljača (39) u opis fotografije na kojoj pozira s voditeljem Vitom Turšićem u njegovoj emisiji. 

Glumica i scenaristica se u intervjuu raspričala o svemu, a najviše je iznenadila priznanjem kako je surađivala s glumcem koji je, kako je rekla, zlostavljao kolege i kolegice na setu. Navodnog zlostavljača nije imenovala, no tvrdi da se radi o glumcu koji je igrao glavnu ulogu u jednoj od njezinih serija. 

- Radio je te mikroagresije, perfidne i toksične, ne lupi te, ne primi za dupe... Znali smo za to svi - rekla je među ostalim.

Kaže da se tako ponašao prema svima. 

- Prema garderobijerki, partnerici, ali smo samo htjeli da se to snimi. Danas to ne bih tolerirala nikada. On je na kraju dobio otkaz, i dan danas mislim da sam to napravila puno prekasno - poručila je.

Inače, Veljača je u posljednje vrijeme aktivna u borbi protiv zlostavljanja, što potvrđuje prosvjed 'Pravda za djevojčice' koji je podržala prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci