Show

Komentari 66

Jelena Veljača se zaručila, dečku Viti Turšiću odgovorila je 'da'

Jelena Veljača se zaručila, dečku Viti Turšiću odgovorila je 'da'

Par je svoju vezu potvrdio u rujnu prošle godine, a ubrzo se se nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti, kada su ih fotografi uhvatili kako razmjenjuju zaljubljene poglede i osmijehe

Jelena Veljača (39) zaručila se za Vitu Turšića (48), bivšeg savjetnika Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića, doznaje Story.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je vezu potvrdio prošle godine, a dalo se naslutiti da slijede zaruke nakon što su se nedavno preselili u zajednički stan od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru Zagreba.

Jelena u posljednje vrijeme ne krije da je zaljubljena i redovito dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

- Vito i ja smo povezani od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav - rekla je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Jeleni će ovo, ako se realizira, biti treći brak. Za Janka Popovića Volarića udala se 2009. godine nakon dvogodišnje veze, a rastali su se 2012. godine. Tri godine kasnije, 2015. udala se za Dražena Čučeka s kojim danas ima kći Lenu.

Njihov brak raspao se u rujnu 2018. godine, a nakon svega su, tvrdila je, zbog kćeri ostali u dobrim odnosima.

Najčitaniji članci