Show

Komentari 2

Jennifer Aniston demantirala tvrdnje o posvajanju djevojčice

Jennifer Aniston demantirala tvrdnje o posvajanju djevojčice

Ovo nije prvi put da se pisalo o ovoj temi. Tijekom posljednjih nekoliko godina Jennifer se našla u središtu pažnje zbog priča o posvojenju koje su se na kraju pokazale lažnima

Glasnogovornica Jennifer Aniston (52) demantirala je sve medijske natpise o tome da će poznata glumica posvojiti djevojčicu iz meksičkog sirotišta Casa Hogar Sion. 

POGLEDAJTE VIDEO 

-  Priča je izmišljena i ništa od toga se nije dogodilo niti se događa - rekla je glasnogovornica za Daily Mail i tako razočarala fanove koje je ova vijest jako razveselila. 

Podsjetimo, britanski magazin Closer prvi je prenio vijest da se Jennifer odlučila posvojiti.

U tekstu su napisali kako će ova odluka biti realizirana u lipnju i da je sretne vijesti već podijelila sa ekipom na snimanju novih epizoda hit serije 'Prijatelji'. 

Ipak, ovo nije prvi put da se pisalo o ovoj temi. Tijekom posljednjih nekoliko godina Jennifer se našla u središtu pažnje zbog priča o posvojenju koje su se na kraju pokazale lažnima. 

Sama glumica nikada nije isključila mogućnost da postane majka. 

- Jen je smatrala da je ponovno okupljanje ekipe 'Prijatelja' savršeno vrijeme da objavi sretnu vijest. Iako su Monica i Lisa to već znale jer se s njima redovito druži i čuje, mislila je da će ipak sve biti posebnije kada to kaže dok su na okupu i s muškim dijelom jer njih viđa nešto rjeđe. Zajedno su provodili gotovo svaki dan tijekom jednog čitavog desetljeća, svašta su zajedno proživjeli i bili jedni drugima podrška u teškim vremenima, uključujući i Jenniferin bolni razvod od Brada Pitta. Zato je htjela podijeliti tu važnu vijest, koja za nju zapravo znači životnu prekretnicu, dok su svi na okupu. Svi su zbog toga bili presretni, a neki su joj već udijelili i roditeljske savjete - rekao je, kako su napisali, anonimni izvor.  

Aniston nikada nije otvoreno govorila o mogućnosti posvajanja djeteta, a kao i ovaj put, oštro je negirala takve navode. 

Fali ti zabave? Klikni OVDJE za Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci