Obavijesti

Show

Komentari 3

Jennifer je raskinula pet veza, ali prstenje nikada nije vratila

Jennifer je raskinula pet veza, ali prstenje nikada nije vratila
7

'Dijamantni su ženini najbolji prijatelji', otpjevala je Marilyn Monroe u mjuziklu 'Muškarci više vole plavuše', a Jennifer Lopez se sigurno može složiti s tim jer u svojoj bogatoj kolekciji ima par posebnih dijamanata

Jennifer Lopez (51) očekuje nove zaruke idući mjesec za svoj 52. rođendan, kako prenose strani mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Pjevačica se prvi put zaručila s 28 godina za vlasnika restorana Ojanija Noa (47). Ojani ju je zaprosio s dijamantni prstenom u obliku kruške, u iznosu oko 600 tisuća kuna. Par se nakon 10 mjeseci braka rastao.

Za koreografa Chrisa Judda (51) udala se 2001. godine, on joj je na ruku stavio dijamantni prsten smaragdnog reza čija je procijenjena vrijednost oko šest milijuna kuna. Par se rastao nakon godinu dana.

Ben Affleck, trenutni dečko nastupa 2002. s zaručničkim prstenom od 6,1 karata ružičastog dijamanta nakon samo dva mjeseca veze. Par je raskinuo dan prije vjenčanja. 

Jennifer se pet mjeseci nakon njihovog prekida udala za pjevača Marca Anthonyja (52) s kojim je dobila blizance Emme (13) i Maxa (13). Kad ju je Marc zaprosio, učinio je to s dijamantom Harryja Winstona teškim 8,5 karata. Prsten je procijenjen na oko šest milijuna kuna. 

Alex Rodriguez (45) je izabrao  dijamantni zaručnički prsten s smaragdnim rezom od 15 karata. Njegova cijena se procjenjuje oko deset milijuna kuna.

Navodno ćemo na njezin šesti prsten i drugi pokušaj Bena Afflecka pričekat još mjesec dana.