Show

Komentari 3

Jennifer Lawrence o letu strave: 'Motori su nam prestali raditi, bila sam sigurna da smo gotovi'

Jennifer Lawrence o letu strave: 'Motori su nam prestali raditi, bila sam sigurna da smo gotovi'

Glumica je bila jedna od dvoje putnika u avionu kad su dva motora prestala raditi, a u tom trenutku bila je sigurna da se neće izvući: 'Pomislila sam si da zaslužujem to, pošto letim privatnim avionom'

Glumica Jennifer Lawrence (31) ispričala je vožnju avionom u kojoj se preplašila za vlastiti život. Letjela je privatnim avionom, a tijekom leta pomislila je kako i zaslužuje to jer leti privatno.

- Počela sam ostavljati mentalne poruke obitelji, bila sam sigurna u jednom trenutku da ćemo svi umrijeti. U tom sjedalu je od mene ostao samo kostur od straha - ispričala je Jennifer Vanity Fairu

POGLEDAJTE VIDEO:

Jennifer je 2017. letjela iz New Yorka u svoj rodni grad Louisville, a avion je morao sletjeti u Buffalo zbog otkazivanja motora.

Uz nju je na letu bio i doktor koji je porodio nju i njezinu braću, kao i njezin pas Pippi koji je joj je spavao u krilu.

- Osjećala sam se krivom. Razmišljala sam o tome kako će svi biti tužni, a ovo malo biće nije ni tražilo da bude dio svega ovoga - ispričala je. 

U trenutku kad je ugledala pistu za slijetanje punu vatrogasaca i kola hitne pomoći, počela se moliti.

Red Sparrow Film Premiere London

- Počela sam se moliti. Ne konkretnom Bogu s kojim sam odrasla, jer je bio zastrašujući i vrlo osuđujući tip. Pomislila sam si: 'O, moj Bože, možda ćemo ovo preživjeti? Bit ću žrtva opeklina, ovo će biti bolno, ali možda ćemo preživjeti' - rekla je pa nadodala:

- Molim te, Gospodine Isuse, dopusti mi da zadržim svoju kosu. Zamotaj me u svoje ruke koje vole kosu. Molim te, ne dopusti da oćelavim - našalila se glumica.

Jennifer je trenutno trudna sa svojim prvim djetetom, a let avionom joj je prestravljujuć. Unatoč tome, zbog prirode njenog posla leti jako često.

Najčitaniji članci