Show

Komentari 7

Glumica Jennifer Lawrence je trudna, stiže joj prvo dijete

Glumica Jennifer Lawrence je trudna, stiže joj prvo dijete

Jennifer i gitarist Cooke Maroney vjenčali su se prije dvije godine, a njezina je predstavnica za strane medije potvrdila da im uskoro stiže prinova

Oskarovka Jennifer Lawrence (31) i njezin odabranik Cooke Maroney (37) svoju su vezu javno obznanili 2018., a njegovo je ime u showbiz svijetu dotad bilo potpuna nepoznanica. Cooke vodi poznatu galeriju Gladstone 64 koja se nalazi na Upper East Side četvrti u New Yorku, a na društvenim događajima se rijetko pojavljuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se vjenčao prije dvije godine u luksuznoj vili, a vjenčanje se do samog kraja držalo u velikoj tajnosti. Među gostima su bile i Adele, Kris Jenner i Emma Stone.

Od tada ih se često može vidjeti kako šetaju Manhattanom, nerijetko modno usklađeni. Jennifer i Cooke također imaju i kuću u Kaliforniji, koja se prošle godine našla na meti provalnika.

Zvijezda filma 'Igre gladi' i njezin suprug sada očekuju svoje prvo dijete, a vijest je za Page Six potvrdila Lawrenceina predstavnica.

Lawrence je 2015. i 2016. bila najplaćenija glumica na svijetu, dok je 2018. završila četvrta na toj listi. Prije Maroneya, bila je u vezi s redateljem Darrenom Aronofskyjim, glazbenikom Chrisom Martinom i glumcem Nicholasom Houltom.

POGLEDAJTE I KAKO JE JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ RASTURIO DRIFT OKO JURE: 

Najčitaniji članci