Show

Komentari 12

Jerko u 'Večeri za 5' izjednačio s Matom i Zoranom, a gosti mu najviše zamjerili tvrde prokulice

Jerko u 'Večeri za 5' izjednačio s Matom i Zoranom, a gosti mu najviše zamjerili tvrde prokulice

Arno i Mate dali su po desetku jer se domaćin jako potrudio, Olivera je dala devetku i rekla da su je prokulice razočarale, a za tu se ocjenu odlučio i Zoran uz objašnjenje da mu je desert bio presladak

Danas se u 'Večeri za 5 na selu' kuhalo u Kostreni, a domaćin je bio voditelj ureda u građevinskoj firmi Jerko. Za goste je pripremio predjelo naziva Jestiva dekoracija, glavno jelo pod imenom Pečenka i desert Punjenje za 5. Predjelo je jako dobro prošlo, u glavnom jelu najviše zamjerki dobile su prokulice, a svima je bilo jako zanimljivo što su sami punili krafne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jerko je naposljetku dobio 38 bodova tako da nakon četiri odrađene večere imamo četiri natjecatelja na prvome mjestu! 

Domaćin je goste dočekao uz aperitiv i vokalni sastav iz Kostrene pa su na početku večeri nazdravljali uz pjesmu. „Domaćin je bio jako veseo i - lijepo nas je dočekao. Muzika i aperitiv jako lijepo“, komentirala je Olivera.

Ubrzo su počeli s predjelom - pogačicama od dizanog tijesta punjenima vrganjima uz pršut i kobasice te domaći kruh.

Zoranu je predjelo bilo ukusno, baš kao i Oliveri iako nije ljubiteljica gljiva. „Odradio je to dosta dobro, predjelo je bilo fino“, rekao je Mate, a potom su svi malo rezali pršut za koji je Arno naglasio da je stvarno odličan. 

Za glavno jelo Jerko je poslužio pečenu svinjsku vratinu s rižotom od tikvica i prokulicama. „Prokulice su mi totalno razočaranje, meso je bilo jako fino i mekano i sve je bilo toplo i fino“, rekao je Mate, a i Arnu je meso bilo fino i mekano, baš kao i prokulice. Zoranu se također svidjelo meso, a prokulice ga nisu oduševile jer su bile tvrde.

„Ja bih te prokulice još malo kuhala“, komentirala je Olivera za stolom i dodala da nisu bile jestive dok je ostalo bilo super. 

Jerko je potom zamolio Arna da mu pomogne završiti krafne, a gostima se jako svidjelo što su ih sami punili. „Krafna je bila topla i ukusna i dobro pečena“, rekao je Arno, a Olivera je otkrila da je svoje punila čokoladom i da su bile jako fine.

Domaćin je priznao kako je jako umoran tako da su brzo završili s desertom, podijelio je poklone i uslijedilo je ocjenjivanje.

Arno i Mate dali su po desetku jer se domaćin jako potrudio, Olivera je dala devetku i rekla: „Prokulice su me razočarale“, a za tu se ocjenu odlučio i Zoran uz objašnjenje: „Desert mi je bio presladak.“