Obavijesti

Show

Komentari 37

Jerković: 'Nisu mi nedostajali tretmani. Posvećena sam kćeri'

Jerković: 'Nisu mi nedostajali tretmani. Posvećena sam kćeri'
1

Osim što je postala mama, a možemo je ponovno gledati i na malim ekranima, Iva je vlasnica salona ljepote. Čini se kako uspješno 'manevrira' između privatnih i poslovnih obaveza

VIDEO

Poduzetnica i bivša manekenka Iva Jerković (38) početkom veljače rodila je djevojčicu Rinu Ami.  Uživa u majčinstvu, no već tri mjeseca nakon porođaja pojavljuje se u RTL-ovom kvizu 'Kolo sreće'.

Kolo sreće se vraća na ekrane: Iva Jerković ponovno hostesa
Kolo sreće se vraća na ekrane: Iva Jerković ponovno hostesa

- Razveselilo me što će gledatelji imati priliku vidjeti nove epizode 'Kola sreće'. Nama je na snimanjima bilo odlično. Gotovo smo na to više gledali kao na zabavu, nego na posao - rekla je za RTL i dodala kako joj izolacija za vrijeme pandemije korona virusa prethodno nije teško pala. 

- Stvarno dobro podnosim ovo vrijeme. Imam sreću u nesreći što sam baš rodila pa sam svakako i željela imati što više vremena za svoju curicu tako da mi, iskreno, ovo čak i odgovara - priznaje Zagrepčanka.

Osim što je postala mama, a možemo je ponovno gledati i na malim ekranima, Iva je vlasnica salona ljepote. Čini se kako uspješno 'manevrira' između privatnih i poslovnih obaveza.

- Pravila su stroga , pridržavamo se svega, ali kako će se to sve manifestirati, tek trebamo vidjeti. Meni ništa od tih tretmana nije nedostajalo jer sam se posvetila samo kćeri. Jedino mi nedostaje moje društvo i njima se najviše veselim - zaključila je Jerković.

Ne krije kako uživa u majčinstvu, a prije samog porođaja Jerković je rekla kako je trudnoća došla spontano. Što se tiče oca njezina djeteta, Iva ističe da kod njih sve ide lagano i spontano jer su već dugo zajedno.

- Ništa nismo planirali, sve se nekako događa samo od sebe. Mi smo dugo zajedno i nikad ništa ne planiramo. - rekla je tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin