Obavijesti

Show

Komentari 11

Jessica Alba je u Dubrovniku uživala u ribljim specijalitetima

Jessica Alba je u Dubrovniku uživala u ribljim specijalitetima
5

Osim što je oduševljena znamenitostima grada, Alba je pohvalila i poznati dubrovački restoran, a koliko ju je oduševio govori i činjenica da je brojnim pratiteljima preporučila njihove delicije

VIDEO

Glumica Jessica Alba (38) stigla je u utorak na festival New Europe Market u Dubrovniku, a nakon konferencije prepustila se čarima Starog Grada.

- Ovo mjesto je zadivljujuće! Svjetlost, hrana, Jadran. Nevjerojatno je - objavila je Jessica na Instagramu uz fotografije i snimke s konferencije, hotelskog balkona i večere s prijateljima. Osim što je oduševljena znamenitostima grada, Alba je pohvalila i poznati dubrovački restoran, a koliko ju je oduševio govori i činjenica da je brojnim pratiteljima preporučila njihove delicije.

- Mi smo riblji restoran, a Jessica je uživala u najboljim morskim specijalitetima. Ova reklama nam znači jer joj nismo platili da objavi naše ime već je ona to napravila samoinicijativno. Puno zvijezda je bilo kod nas jer prepoznaju kvalitetu i to je najbitnije - rekli su nam iz restorana Posat.

Jessica i Gabrielle Union (46) sasvim sigurno su zvijezde ovogodišnje NEM konferencije, a u Hrvatsku su došle zbog promocije prve sezone od 11 epizoda nove serije ‘‘L.A.’s Finest’’.

Nisu skrivale kako im je jednostavno bilo dosta akcijskih serija u kojima glavne role imaju muškarci. Tako je Gabrielle krenula u posao kreiranja serije, a Jessica se spremno priključila - kao glumica, ali i producentica.

- U vrijeme snimanja sam dojila sina pa je znalo biti i mrlja, no htjela sam pokazati kako je moguće raditi dvije za mene važne stvari - rekla je Alba.

POZNATA LJEPOTICA U ŠOKU: Njezin muž prevario svoju trudnu djevojku s njom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...