Show

Komentari 0

Jessie J ponovno ljubi nakon prekida s Channingom Tatumom

Jessie J ponovno ljubi nakon prekida s Channingom Tatumom

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila dosad neviđene fotografije sa svojim odabranikom. Nije otkrivala detalje, a u novu vezu ušla je nakon prekida s holivudskim glumcem

Pjevačica Jessie J (32) potvrdila je vezu s plesačem Maxom Phamom Nguyenom, piše Mirror. Našla se u zagrljaju drugog muškarca nakon što je prošle godine prekinula s holivudskim glumcem Channingom Tatumom (40). 

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila dosad neviđene fotografije sa svojim novim odabranikom. Pokazala je kako zajedno uživaju u prirodi, kuhaju, izlaze na večere...

Osim fotografija koje je podijelila sa svojih 9.5 milijuna pratitelja na Instagramu, Jessie J se nije više javno oglašavala o novoj vezi.

Podsjetimo, pjevačica je prethodno bila u turbulentnoj vezi s Channingom. Navodno su se prijateljski razišli, a izvor blizak paru za strane je medije rekao kako su nakon prekida i dalje bili u kontaktu. 

Zvijezda filma 'Magic Mike XXL' i slavna glazbenica počeli su se viđati u listopadu 2018., a posljednji put su zajedno fotografirani krajem listopada 2019. tijekom koncerta Jessie J na glazbenom festivalu 'Rock in Rio'. 

Mnogi su smatrali kako je glumac prebrzo ušao u vezu s Jessie, s obzirom na to da se od bivše supruge Jenne Dewan (40) razveo samo nekoliko mjeseci prije. 

 

 

Najčitaniji članci