Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Joan Collins: 'Preminula sestra stalno me slijedi kao mušica'

Iako ne zna vjeruje li u život nakon smrti, britansku glumicu navodno stalno prati jedna mušica. Misli da je to njezina sestra, spisateljica koja je preminula prije tri godine...

11 komentara

Britanska glumica Joan Collins (85) izgubila je sestru prije nešto više od tri godine. Spisateljica Jackie Collins preminula je od raka dojke, a bolest je skrivala čak šest godina. Ni sama Joan nije znala da joj je sestra teško bolesna, ali misli da je to možda i bolje. 

- Za bolest je rekla samo svojim kćerima. Hvala Bogu, meni nije rekla. Nije htjela da je itko žali, a to se najčešće dogodi kada ste bolesni - priznala je u intervjuu za Guardian. 

Recording of "Wir lieben Fernsehen" | Autor: Henning Kaiser/DPA/PIXSELL Foto: Henning Kaiser/DPA/PIXSELL

Kako prenosi Story, Joan je u intervjuu rekla da ju stalno slijedi mušica za koju vjeruje da je to zapravo njezina preminula sestra. 

- Vjerujete li da mušice ili leptiri mogu biti stare duše, ljudi koje ste poznavali? Oko mene je uvijek jedna mušica i vjerujem da bi to mogla biti moja sestra. Znam da to zvuči jako čudno, a ne znam vjerujem li uopće u život nakon smrti. Čudno je da me nekoliko puta tjedno, bez obzira na to jesam li u Francuskoj, Londonu ili Los Angelesu, uvijek prati ta mušica. A možda je samo trulo voće negdje u kuhinji... Ne znam - rekla je Joan.

Jednom prilikom, Joan je rekla da se divi sestrinoj hrabrosti i da joj nimalo ne zamjera što je od nje tajila bolest.

The Time of Their Lives World Premiere - London SVJETSKA DIVA Joan Collins stala 'na loptu': Peta udaja je i moja zadnja

Iako se udavala čak pet puta, Joan ne krije da je tek u braku s 31 godinu mlađim kazališnim redateljem Percyjem Gibsonom (53) pronašla pravu sreću. Za petog supruga udala se 2002., a par je ove godine proslavio 16. godišnjicu braka. 

- Nećete se uvijek slagati oko svega, no prvenstveno morate uživati u njegovom društvu i obrnuto. Percy je nevjerojatan muškarac, dobar i nježan - opisala je svog supruga u intervjuu koji je nedavno dala za magazin Hello.

Foto: videostarparty

Naši partneri pišu
Message