Show

Komentari 0

Joe Exotic odbija liječenje, a rak mu se možda proširio: 'Šepam, gubim kile i cijelo tijelo me boli'

Joe Exotic odbija liječenje, a rak mu se možda proširio: 'Šepam, gubim kile i cijelo tijelo me boli'

Joe je zbog bolesti tražio pomilovanje od prijašnjeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, a nakon što to nije uspjelo, tražio je i od sadašnjeg predsjednika Joe Bidena. Tvrdi kako postoji dovoljno dokaza da bude oslobođen

Ekstravagantni Joe Exotic (58), pravog imena Joseph Maldonado-Passage podijelio je zabrinjavajuću vijest da se njegov rak prostate možda proširio na zdjelicu i želudac, ali uporno odbija liječenje u zatvoru, kako prenosi Daily Star.

POGLEDAJTE VIDEO:

Netflixova zvijezda tvrdi da se ne liječi unatoč teškoj dijagnozi dok služi zatvorsku kaznu u Fort Worthu u Teksasu za pokušaj ubojstva svoje kolegice Carole Baskin.

Trenutno čeka rezultate CT-a na koji su ga liječnici prisilili nakon što su izrazili zabrinutost da se rak možda proširio. No, unatoč njihovim najvećim naporima, reality zvijezda priznala je da će 'dopustiti da ga rak uzme' ako napreduje u trećoj ili četvrtoj fazi. 

- Cijelo vrijeme gubim težinu i boli me u kuku i zdjelici. Šepam dok hodam i trbuh me boli već više od godinu dana - rekao je Joe. i dodao da povraća dok mokri.

- Kad saznamo gdje je i koliko je loše, odlučit ću hoću li se liječiti. Ako je to treća ili četvrta faza, dopustit ću da me uzme - zaključio je Joe.

Iako je osuđen na 22-godišnju kaznu, koju služi od 2017. godine, smatra kako će uskoro biti pušten i želi živjeti život na slobodi punim plućima.

Podsjetimo, Joe je tražio pomilovanje od prijašnjeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa (75), a nakon što to nije uspjelo, tražio je i od sadašnjeg predsjednika Joe Bidena (78). Tvrdi kako postoji dovoljno dokaza da bude oslobođen, pa se nada da će iz zatvora izaći do kraja ove godine.