Show

Komentari 0

Joe Exotic se javio iz zatvora: 'Imam rak, bolest je agresivna'

Joe Exotic se javio iz zatvora: 'Imam rak, bolest je agresivna'

Već dugo gubim na težini, trpim bol, šepam i povraćam. Ako se ispostavi da sam u trećoj ili četvrtoj fazi, dopustit ću bolesti da me uzme, otkrio je u potresnom svjedočanstvu Joe Exotic

Glavni protagonist Netflixove prošlogodišnje hit dokumentarne serije 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness' oglasio se iz zatvora u kojem služi dugogodišnju kaznu. Progovorio je o teškoj bolesti koju su mu dijagnosticirali - raku prostate.

- Doktori su mi danas javili vijesti, nakon što su stigli rezultati biopsije. Kažu da je rak u mom slučaju agresivan. Carole će ovo proslaviti, a vi se pomolite za mene - zaključio je na svom Twitteru kontroverzni Joe Exotic (58), pravim imenom Joseph Maldonado. 

Podsjetimo, hvaljena dokumentarna serija prati sukob vlasnika privatnih zooloških vrtova s egzotičnim životinjama u SAD-u i udruge za zaštitu životinja, prevođenu izvjesnom Carole Baskin. Iako osuđen za pokušaj ubojstva, Joe Exotic je kod mnogih je izazvao simpatije zbog svojih osebujnih stavova i imidža, ali i homoseksualnosti oko koje u seriji potpuno otvoreno govori.

- Već dugo gubim na težini, trpim bol, šepam i povraćam. Ako se ispostavi da sam u trećoj ili četvrtoj fazi, dopustit ću bolesti da me uzme - otkrio je u potresnom svjedočanstvu Joe Exotic. 

Najčitaniji članci