John Travolta oglasio se nakon smrti Olivije Newton-John: 'Činila si naše živote boljima' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 5

John Travolta oglasio se nakon smrti Olivije Newton-John: 'Činila si naše živote boljima'

John Travolta oglasio se nakon smrti Olivije Newton-John: 'Činila si naše živote boljima'
5

Puno te volim. Vidjet ćemo se ponovno na kraju puta i biti ćemo zajedno. Tvoj, od kada sam te prvi put ugledao do zauvijek! Tvoj Danny, tvoj John, napisao je Travolta na Instagramu.

VIDEO

Nakon što su stigle vijesti da je australska glumica i pjevačica Olivia Newton John umrla u 74. godini, nakon dugogodišnje borbe s karcinomom dojke. Na društvenim mrežama se ubrzo oglasio njezin glumački partner iz kultnog 'Briljantina', glumac John Travolta (68).

- Moja najdraža Olivia, činila si naše živote toliko boljima! Tvoj utjecaj je bio nevjerojatan. Puno te volim. Vidjet ćemo se ponovno na kraju puta i biti ćemo zajedno. Tvoj, od kada sam te prvi put ugledao do zauvijek! Tvoj Danny, tvoj John - napisao je Travolta na Instagramu. 

Uz objavu je podijelio fotografiju Olivije iz 1974. godine iz serije fotografija koje su snimane za potrebe njezinog albuma 'If You Love Me, Let Me Go'.

Schmiere, Grease

Olivia je nizala glazbene uspjehe i nagrade još i prije kultne uloge djevojke Sandy u filmskoj adaptaciji brodvejskog mjuzikla 'Briljantin' ('Grease') iz 1978. godine. Zahvaljujući uspjehu filma Newton-John je postala međunarodna zvijezda. 

John Travolta je u filmu glumio Dannyja, grubog ali nježnog buntovnika koji je bio slab na Sandy. Iako su u to vrijeme kružile glasine da su John i Olivia prav i u pravom životu, oni su to opovrgnuli, ali su uvijek imali prijateljski odnos.

Umrla je Olivia Newton-John
Umrla je Olivia Newton-John

Nakon 'Briljantina' glumica više nije postigla filmski uspjeh takvih razmjera. S Travoltom je zajedno glumila i u filmu 'Dvije duše' iz 1983. godine. 

FILE PHOTO: Cast members Travolta and Newton-John pose at a 40th anniversary screening of "Grease" at the Academy of Motion Picture Arts and Sciences in Beverly Hills

Iako kasnije nije postigla veliki uspjeh na filmskom platnu dobro joj je išlo u glazbenoj karijeri. Početkom osamdesetih je promijenila svoj imidž i predstavila se u seksi, sportskom izdanju za svoj sljedeći album, 'Physical koji je uključivao hit 'Let's Get Physical'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu