Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Jole za godišnjicu braka snimio spot sa suprugom Anom doma

Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako, kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja, jer tako i je, kaže Jole

Foto: Promo
16 komentara

Pjevač Joško Čagalj Jole (46) osim što uveseljava sve oko sebe, prvenstveno je obiteljski čovjek koji najviše od svega voli obitelj, suprugu i djecu. Nakon velikog koncerta u Ciboni povodom 20. godišnjice karijere, Jole je spreman za, kako kaže, 2019. godinu i sve što ona nosi. Pa tako i novu pjesmu...

Foto: Promo

Novi hit pod nazivom 'Godišnjica', pjesma je koja na šaljiv način govori o godišnjici braka supružnika Čagalj. U spotu se po prvi put pojavljuje njegova supruga Ana.

Foto: Promo

- Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako, kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja, jer tako i je. Živimo ubrzano, ali uvijek nađemo vrijeme za sebe, koliko god je nekada teško. Na kraju svake balade, mene moja ljubav čeka, a realno samo me ona i zanima - kaže Jole.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić zaslužni su za glazbu i tekst pjesme koja je vesela i ima iznimno plesni ritam. Redatelj spota je Vojan Koceić koji je na maštovit način pretočio stihove pjesme u kadrove.

Foto: Promo

- Neke od kadrova iz spota smo snimali u našem domu, tako da sam bila na svom terenu. Ono što je najbitnije je uzajamna podrška, povjerenje i ljubav koje nas dvoje imamo, gradimo i bez kojih ionako, ni cvijeće ni svijeće, ništa ne znače - rekla je Ana.

Foto: Promo

U najnovijoj pjesmi se mogu pronaći, kako kažu, mnogi parovi zato jer iskreno govori o odnosu između dvoje ljudi koji žive ubrzan zajednički život, ali se na kraju, uvijek vraćaju jedno drugome jer je iskrena ljubav ono što ih spaja.

Naši partneri pišu
Message