Obavijesti

Show

Komentari 15

Josip Ivančić je pjesmom pružio podršku mladenkama: 'Spavate li mirno, gospodine Capak?'

Josip Ivančić je pjesmom pružio podršku mladenkama: 'Spavate li mirno, gospodine Capak?'
4

Jednom od najzaposlenijih svatovskih pjevača telefon ne prestaje zvoniti. Mladenke mu se žale da će im novim mjerama upropastiti najsretniji dan. Pitaju ga što će biti, kako se pridržavati mjera, strahuju hoće li biti svadbe

VIDEO

Josip Ivančić (41) objavio je pjesmu „Svatovi“. Posvetio ju je bratu, no pjesma je sad izrasla u podršku svim mladenkama koje se na društvenim mrežama bune protiv najava novih mjera oko vjenčanja.

– Opće ludilo je zavladalo ovih dana. Otkako epidemiolozi i ministar razmišljaju o zabrani vjenčanja, mladenke su jako ljutite i aktivne na društvenim mrežama. Pišu epidemiolozima, političarima ali i nama glazbenicima. Često čujem i ono ljutito „Spavate li mirno, g. Capak?“ – rekao nam je Ivančić.

POGLEDAJTE VIDEO: Korona party po stožerima

Pokretanje videa...

Izbori 01:03

Jednom od najzaposlenijih svatovskih pjevača telefon ne prestaje zvoniti. Mladenke mu se žale da će im novim mjerama upropastiti najsretniji dan. Pitaju ga što će biti, kako se pridržavati mjera, strahuju hoće li uopće biti svadbe. Mladenci su, priča, i u Hrvatskoj i u dijaspori jako zbunjeni. Ivančić smatra da su epidemiolozi najkopetentniji za bilo kakve odluke, no ne sviđa mu se što postoje dvostruka pravila i dosta nelogičnosti.

– Što im mi glazbenici možemo odgovoriti? I mi smo zbunjeni. Svi mi, glazbenici, vlasnici svadbenih salona, svi koji sudjelujemo u ovom svečanom činu molimo razumijevanje i fleksibilnost oko vjenčanja. Ako ni zbog koga drugoga, onda barem radi mladenki. I oni su se nekad ženili, pa se nadam da neće biti tvrdi. Želim da se pjesmom „Svatovi“ mladenci ipak vesele na svojim vjenčanjima – kaže Ivančić. 

I njemu su mnogi nastupi na vjenčanjima bili otkazani zbog prvog kruga pandemije korona virusa. Tad je gledao tugu i suze mladenki, koje su ga angažirale i po godinu dana ranije da na taj dan sve bude savršeno. Nadao se da će im upravo ova pjesma biti motiv da dočekaju novi datum vjenčanja s osmijehom i pozitivnom energijom. Nedavno je počeo pjevati, „Svatovima“ su se veselili na vjenčanjima, a sad je opet neizvjesno kako dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin