Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Josipa Lisac nakon Karla nije ljubila druge: Ti si ja, ja sam ti

Ni nakon smrti Karla Metikoša, Josipa još uvijek nije pronašla novu ljubav. Kako je nekoliko puta priznala, drugu ljubav nikad nije ni tražila. U slobodno vrijeme voli igrati golf

Foto: Instagram
21 komentara

Ti si ja, ja sam ti. Ti i ja smo mi. Mi smo ja, a ti si mi, napisala je pjevačica Josipa Lisac (69) na profilu društvene mreže dan na godišnjicu smrti Karla Metikoša. Fotografija je u kratko vrijeme prikupila više od dvije tisuće lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ti si ja, ja sam ti. Ti i ja smo mi. Mi smo ja, a ti si mi." (Karlo Metikoš) #love

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac) on

Prošlo je 28 godina od njegove smrti, a Josipa se svake godine lijepim riječima prisjeti najveće životne ljubavi. Prohodali su 6. veljače 1971. na koncertu u Petrinji. Iako se nikad nisu vjenčali, bila je to ljubav sve dok ih smrt nije rastavila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Započeli su zajednički život 1973. kada je i nastao njihov zajednički album 'Dnevnik jedne ljubavi'. Josipa i Karlo tri su godine živjeli u Americi, a zahvaljujući njegovim skladbama ona postaje prava hrvatska glazbena diva. 

Foto: Privatni albumI

- Zahvaljujući Karlu obišla sam i cijeli bivši SSSR. Kušala sam tamo najbolji šampanjac, kupala se u njemu i prala zube, a i jela najskuplji kavijar na svijetu. Ljudi su komentirali: ‘Kakva dekadencija!’ - rekla je tada Josipa. Karlova iznenadna smrt, 10. prosinca 1991. sve je prekinula.

ODMARA U DUBROVNIKU Josipa (69) je kraljica plaže: Za liniju izvodi balet u pidžami

- Napustio je ovaj svijet u društvu lijepe gospođe smrti, koja je došla nepozvana, kraljevski, u snu - izjavila je Lisac. Otada u spomen na prerano preminulog životnog partnera, koji je imao 52 godine, radi koncerte u njegovu čast svake godine i niti jednu nije preskočila.

Foto: Instagram

- Uvijek sam govorila da postoji samo jedna ljubav. A neki bi željeli dvije, tri, ili čak četiri. Koje li bahatosti? Znači da nijednom nisu doživjeli onu pravu i da je još uvijek traže. Karlo je za mene bio i ostao poseban. Nakon njega u mom srcu više nema mjesta, ono je zauvijek popunjeno - objasnila je Josipa.

Prošle godine voljenog Karla prisjetila se uz citat: 'Sanjala sam život jer sam s tobom živjela san. U tom snu poljubio si me, a ja sam drhtala od sreće koja se miješala s tugom jer sam jedva čekala da ti kažem... Karlo, tako mnogo njih mi govori da je gotovo, ali ja znam da nije. U prevelikoj želji da mi pomognu, tako griješe. Griješe jer nije gotovo'.

SVEVREMENSKA DIVA Omiljeni sport: Josipa Lisac i nakon 14 godina vjerna golfu

Ni nakon njegove smrti, Josipa još uvijek nije pronašla novu ljubav. Kako je nekoliko puta priznala, drugu ljubav nikad nije ni tražila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message