Show

Komentari 12

Josipa Lisac oduševila fanove starom božićnom fotografijom: 'Provedite blagdane u ljubavi'

Josipa Lisac oduševila fanove starom božićnom fotografijom: 'Provedite blagdane u ljubavi'

'Sve naj čudesna ženo živi nam još dugo, volimo te', 'Ti si primjer kako živjeti kad se ostane bez voljene osobe', pisali su Josipini obožavatelji uz najljepše želje za Božić

Glazbena diva Josipa Lisac (71) čestitala je Božić svim svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama i to u njezinom emotivnom stilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Josipa se često voli prisjećati mladosti i velike ljubavi s legendarnim glazbenikom Karlom Metikošem pa se tako i ovom prilikom putem društvenih mreža.

 Podijelila je jednu stariju fotografiju na kojoj je pozirala sa svojim voljenim i nikad prežaljenim Karlom. Mlađahna Josipa i Metikoša izmjenjivali su nježnosti pored prekrasno okićenog božićnog drvca. A sudeći prema izrazima lica, bili su vrlo sretni.  

- Čestit Božić svim dragim ljudima! Provedite ove blagdane u miru i ljubavi s najbližima! - napisala je Josipa na društvenoj mreži ispod fotografije.

Divini pratitelji ostali su ganuti romantičnim prizorom, sudeći po reakcijama u komentarima.

- 'Sve naj čudesna ženo živi nam još dugo, volimo te', 'Svjetionik, ti si primjer kako živjeti kad se ostane bez voljene osobe' - pisali su Josipini obožavatelji uz najljepše želje za Božić.

Podsjetimo, Josipa i Karlo poznati su kao par koji je dijelio ogromnu ljubav, a pjevačica nakon njegove smrti svake godine njemu u čast pripremi koncert. Iznimka nije bila niti ove zime, kada se navršava 30 godina od njegove smrti.

Najčitaniji članci