Obavijesti

Show

Komentari 16

Josipa Pavičić vraća se na male ekrane: 'Svijet mi se srušio kad su mi dijagnosticirali karcinom'

Josipa Pavičić vraća se na male ekrane: 'Svijet mi se srušio kad su mi dijagnosticirali karcinom'
5

Otišla sam u miru u neki novi svijet. Nova 'ja' okrenula se novim životnim prioritetima, izliječila sam se, posložila glavu, završila fakultet i krenula novim putem, rekla je voditeljica koja se 2014. povukla

VIDEO

Josipa Pavičić (43) 2014. godine povukla se s malih ekrana, a sada se nakon sedam godina izbivanja s televizijskih ekrana vraća ispred kamera.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Splitski festival VIDEO

Povratku na ekrane nakon toliko godina nije se uopće nadala, rekla je voditeljica za Večernji list. Nakon što joj je u 35. godini života dijagnosticiran karcinom dojke, povukla se s malih ekrana i mislila da je to poglavlje za nju zauvijek završeno.

- Nakon odlaska s malih ekrana 2014. godine kada se na trenutak moj svijet srušio zbog šoka zbog dijagnoze karcinoma dojke i straha od smrti, koji takva dijagnoza neminovno nosi sa sobom, otišla sam u miru u neki novi svijet. Nova 'ja' okrenula se novim životnim prioritetima, izliječila sam se, posložila glavu, završila fakultet i krenula novim putem - kaže Josipa koja je voditeljsku karijeru započela još 2002. godine.

Priznala je ona i da je mislila da televiziju ostavlja zauvijek iza sebe.

- Mislila sam kako televiziju ostavljam zauvijek iza sebe. Još jednom sam potvrdila kako 'nikad ne reci nikad' itekako ima smisla. Bez obzira kojom se vrstom 'javnog posla moj gost u ''Sasvim opušteno'' bavio, pokušat ću ga gledateljima predstaviti kao čovjeka. Jer čovjek je čovjek, zar ne? Svi smo mi ljudi koji u sebi nose svoje boli i radosti, imamo talente i sposobnosti, poraze i pobjede, različito razmišljamo i u različito vjerujemo i baš je u toj različitosti naša posebnost. Iako drugačiji, ipak imamo jednu zajedničku poveznicu, svi težimo tome da pripadamo, volimo i da budemo voljeni. Jesmo li pjevačica, glumica, spisateljica ili političar, ta spomenuta težnja u nama ostaje nepromijenjena - objasnila je Josipa o novoj emisiji.

Sada kada se vraća na male ekrane veselje nije mogla sakriti pa se svojim novim angažmanom odmah pohvalila pratiteljima na društvenim mrežama pozirajući s novinarskom iskaznicom ruci.

- Primopredaja presice vratila me u davne dane kad sam prvu press-iskaznicu dobila kao četrnaestogodišnja djevojčica na zadarskoj televiziji  'Magic', a mojoj sreći tada nije bilo kraja. Povijest se ponovila, sretna sam, uzbuđena i zahvalna. Veselim se novoj životnoj avanturi - rekla je Josipa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama