Obavijesti

Show

Komentari 4

Jude Law s 14 godina mlađom čeka dijete: 'Želim ih još više'

Jude Law s 14 godina mlađom čeka dijete: 'Želim ih još više'
4

Volim ih, zašto ne? Jako sam sretan što imam priliku imati dijete s nekim koga volim. Ideja o prinovi je i više nego predivna, istaknuo je glumac koji ne krije kako je spreman imati još više djece

VIDEO

Ranije ove godine rekao je kako je 'zaljubljen do ušiju', a sada glumac Jude Law (47) sa svojom 14 godina mlađom suprugom Phillipom Coan čeka dijete, piše Daily Mail.  

Paparazzi su ih u subotu 'uhvatili' kako šetaju gradom i obilaze trgovine pa su primijetili kako se psihologinji već lagano nazire trbuščić. Za tu priliku odjenula je usku majicu pa je itekako bilo vidljivo kako trbuščić lagano raste.

Lawu će ovo biti šesto dijete, nakon što je dobio petero djece s prethodne tri partnerice. No, ističe kako je apsolutno spreman imati još više djece.

- Volim ih, zašto ne? Jako sam sretan što imam priliku imati dijete s nekim koga volim. Ideja o prinovi je i više nego predivna - rekao je glumac. 

Jude Law u tajnosti je oženio 14 godinu mlađu psihologinju
Jude Law u tajnosti je oženio 14 godinu mlađu psihologinju

Dodao je kako je njegova veza s Phillipom izrazito stabilna. Par je svoju vezu potvrdio još 2015., na crvenom tepihu na Hay festivalu. Oženili su se prošle godine u travnju, a imali su intimno vjenčanje u Londonu. Par je odlučio izbjeći holivudski popis gostiju pa je pozvao samo najbliže prijatelje i obitelj u Gradsku vijećnicu Old Marylebone.

JUDE LAW AND GIRLFRIEND IN ROME

Phillipa je psihologinja s doktoratom te vodi vlastitu konzultantsku firmu. Vjenčanje je tada mnoge iznenadilo s obzirom da se prethodno nagađalo kako se planiraju vjenčati u Francuskoj, u proljeće, okruženi holivudskim prijateljima. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 24SATA S DEANOM KOTIGOM: 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin